Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Miała być dalsza część, ale dopadła mnie niemoc twórcza.
A tak naprawdę to lenistwo, czyli "niechciej".
Mam "niechciej"a nic mi się nie chce, najchętniej zapadłbym w sen zimowy, tak jak Maksia
Haker
MalgWroclaw pisze:Hannah12 pisze:Miała być dalsza część, ale dopadła mnie niemoc twórcza.
A tak naprawdę to lenistwo, czyli "niechciej".
Mam "niechciej"a nic mi się nie chce, najchętniej zapadłbym w sen zimowy, tak jak Maksia
Haker
My z dużą też. My, koty domowe, możemy sobie spać w ciepłych domach.
Pralcia
Hannah12 pisze:Z pamiętnika przekwalifikowanego wykładowcy na nauczyciela.
Tłumaczę uczniom ćwiczenie praktyczne które mają samodzielnie wykonać. W tym czasie dwoje ( zajęcia w pracowni komputerowej, przygotowujące do egzaminu zawodowego) uczniów rozmawia. Nie wytrzymuję i z ironią w głosie pytam, czy ja Wam nie przeszkadzam. Jeden z nich odwraca się do mnie i mów NIE, po czym dalej rozmawia z kolegą.
Student by już wyleciał z laboratorium! Tutaj tak postąpić nie mogę, mimo, że moi uczniowie mają już po 19 lat ( 4 klasa technikum).
PS. Teraz jeden z nich siedzi i bawi się w necie, ćwiczenia nie wykonuje, Ciekawa który mu prześle skrypty tworzące.
MaryLux pisze:Bo prawo głosu nie oznacza jeszcze, że ma prawo być wyrzucony z lekcji. Szkoła średnia.
MalgWroclaw pisze:MaryLux pisze:Bo prawo głosu nie oznacza jeszcze, że ma prawo być wyrzucony z lekcji. Szkoła średnia.
Wiem, ale to jest skandal.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], januszek i 15 gości