agusialublin pisze:Cześć Ewuś![]()
![]()
wolne dzisiaj czy w pracusi?
Cześć Agusia !
Dzisiaj do pracy na 13.30 a jutro wolne a od poniedziałku trzy ranki - poniedziałek, wtorek i środa.
Moderator: Estraven
agusialublin pisze:Cześć Ewuś![]()
![]()
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Cześć Ewuś![]()
![]()
Cześć Agusia !![]()
Dzisiaj do pracy na 13.30 a jutro wolne a od poniedziałku trzy ranki - poniedziałek, wtorek i środa.
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Cześć Ewuś![]()
![]()
Cześć Agusia !![]()
ja dzisiaj cały dzień, jutro z przerwami ale też większość, w poniedziałek cały dzień i dopiero we wtorek na luza
ten tydzień nie wiem kiedy mi przeleciał![]()
nawet nie miałam czasu na miau popisać
Ewa L. pisze:Wczoraj wieczorem tak fajnie cieplutko było a dziś od rana znów siąpi deszcz. Już wolałabym żeby jakoś konkretnie padał a nie tak bo ttedy wilgoć wnika wszędzie.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wczoraj wieczorem tak fajnie cieplutko było a dziś od rana znów siąpi deszcz. Już wolałabym żeby jakoś konkretnie padał a nie tak bo ttedy wilgoć wnika wszędzie.
u nas też paskudnie, pada i pada od wczoraj, na szczęście jest dość ciepło, kilkanaście stopni

Ewa L. pisze:Wstaję dzisiaj rano, patrzę na termometr a tam ....24,3 *C. Dałam dziewczynką śniadanko, sama zjadłam, wstawiłam pranie, wzięłam prysznic, pozmywałam.....patrzę na termometr a tam 23,9 *C
![]()
Nie dałam rady i otworzyłam okno ku wielkiej uciesze Poli bo mogła w końcu wyjść na balkon.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 31 gości