Moje pannice już w domku, wreszcie znów będę miała ciepłe futerko w wyrku!
Moderator: Estraven

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

klaudiafj pisze:No to super, że w końcu masz kaloryfery ciepłe tak jak powinno być
MB&Ofelia pisze:Wiecie co, coś z tymi Biedronami jest. U moich rodziców też remontują![]()
Moje pannice już w domku, wreszcie znów będę miała ciepłe futerko w wyrku!
MonikaMroz pisze:U nas tez Biedronka w remoncie. Jedna z czterech wiec na szczęście jest gdzie iść na zakupy
Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:U nas tez Biedronka w remoncie. Jedna z czterech wiec na szczęście jest gdzie iść na zakupy
Ja nie chodzę do biedronki tylko do stokrotki
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:U nas tez Biedronka w remoncie. Jedna z czterech wiec na szczęście jest gdzie iść na zakupy
Ja nie chodzę do biedronki tylko do stokrotki
Też wolę stokrotkę(bo mam ją po drodze)
MB&Ofelia pisze:A co do kwiatków, nie wiem co prawda które spadły, ale co do jednego zielska ostrzegałam tatę nie raz, że pseudokwietnik jest zbyt chybotliwy i kiedyś doniczka z niego fiknie. Nie wykluczam, że spadł właśnie ten.
Jak chodzi o ten drugi, to jestem w lekkim szoku, bo Mała Czarna już kiedyś właziła jak małpka po kwietniku w górę, ale myslałam że już zapomniała. A tu w panice małpiszon ciorny wskiknął aż pod sufiti nic dziwnego, że coś poleciało po drodze.

Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:No to super, że w końcu masz kaloryfery ciepłe tak jak powinno być
Też się cieszę.
Dziś dziewczyny wygrzebały sobie reklamówkę, położyły na podłodze pod kaloryferem i na zmianę kładą się tam.

Użytkownicy przeglądający ten dział: stara panna i 18 gości