Moderator: Estraven
Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:Czas mija nie ubłagalnie i zaraz 14 wybije. Jeszcze dwie godz. i czas do pracy. Dziewczyny śpią w najlepsze jak każdy porządny kot o tej porze.
Miałyśmy już dzisiaj odwiedzinki. Dziatek przyszedł odwiedzić swoje kocie wnuczki.
A do Nas Babcia przyjechala i tez odwiedzila kocie wnuczzki i wnuczeta;-) i jeszcze mamy w ubikacji male zaropiale czarne kociatko
O to kogo teraz na stanie masz oprócz Mimi ?
Mamy Kubusia czarnuszka 5 latka od tej samej Pani co był Macius. No i to Maleństwo co w ubikacji zamieszkalo
No to fajnie chociaż Mimi nie jest sama.
A Kubuś na stałe czy tymczas ?
Myszolandia pisze:bry czór![]()
I nasi wygrali![]()
![]()
![]()
Najlepiej myślałam,ze padnę z naszego młodego
Karny był ,ja w drugim pokoju pytam dlaczego karny,a młody "zielonego zbili"![]()

Ewa L. pisze:A śnieg nie przestaje padać

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Ewa L. pisze:Moja koleżanka już się wychorowała. przed zwolnieniem miała trzy dni wolne ( sobotę, niedzielę i poniedziałek ). Od wtorku miała zwolnienie ( wtorek , środa , czwartek, piątek , sobota i niedziela ) i po zwolnieniu ma dwa dni wolne ( poniedziałek i wtorek ) i dopiero w środę idzie do pracy. Wolne po niedzieli miała mieć bo w niedzielę miała być na remanencie do 5 rano . Moim zdaniem Kierowniczka powinna jej to zmienić skoro można było zmienić grafik innym gdy jej nie było ale to tylko moje zdanie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Duni, stara panna i 16 gości