Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie paź 04, 2015 10:50 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Klaudia, jeszcze dzisiaj ten festiwal trwa wiec jeśli macie z M czad to ruszajcie :) Przeziębienie mnie chyba nie bierze. Mam duże skrzywienie kręgosłupa i łopatek a siedzenie w pracy przy komputerze przy tyle godzin niczemu nie pomaga. Dodatkowo ja jestem dość niska i krzesła biurowe, które mamy nie do końca mi odpowiadają :( Jutro wieczorem zaraz po pracy znowu lecę na aqua aerobic :D
Dzisiaj późno poszliśmy spać bo gdzieś koło 4. Wpadł do nas kolega z okazji swoich urodzin. Daliśmy mu bilet ma Rawa Blues Festival bo miałam fuksa i wygrałam go w konkursie a dla niego to był idealny prezent. Teraz sobie siedzę i koloru je kolorowanki dla dorosłych na odstresowanie :D
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Nie paź 04, 2015 10:55 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

:) Ja też kupiłam wczoraj kredki zwykłe i świecowe ;p
Dziś nigdzie się nie wybieram :( W Katowicach jest maraton, m. biega, a ja w domu jestem. Ciągle jestem chora :/ I dlatego nie poszłam. Trochę żałuję, bo mogłam robić zdjęcia, ale jeszcze mnie boli brzuch na o. :/ Trudno :(
Za to będę kończyć szafeczkę i zabieram się za dwa chusteczniki na prezent :) Może Tosia pozwoli mi coś podziałać ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie paź 04, 2015 11:23 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

klaudiafj pisze:A gdzie jest Twój wątek Asiu ;)

Tutaj: viewtopic.php?f=21&t=91862&start=1395 . W zasadzie to resztki po wątku.

Ja nie lubię piwa :oops: Pijam bardzo okazyjnie, przeważnie towarzysko przy okazji koncertów, z sokiem. Ogólnie za alkoholem nie przepadam, nie smakuje mi. Mam swoje jedno wino (słodkie), Malibu ( :1luvu: ) i Sheridana... i to chyba wszystko. Bardzo nie lubię, jak %% mnie pieką w język, psuje mi to smak i przyjemność picia :roll:
Za to festiwale lubię :P

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Nie paź 04, 2015 11:24 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

A gdzie kupujesz drewienko do decpupagu? Masz jakiś sprawdzony sklep? Maraton przebiega obok nas :D dosłownie 100 m :D

Dla mnie piwo z sokiem (malinowym) to jakaś pomyłka :D paskudnie wygląda i paskudnie smakuje. Za to ostatnio piłam piwo z syropem melonowym i było to bardzo ciekawe połączenie :D
Obrazek

jou

Post » Nie paź 04, 2015 11:38 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Bo te syropy malinowe, to jakas pomyłka :| 3% malin... dla własnego użytku nie kupuję takich, staram się by w skladzie było przynejmneij 50% owocu (choć tak na prawdę jak sie znajdzie 20% to juz sukces...)

Aia

Post » Nie paź 04, 2015 12:12 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

No to wtedy faktycznie może to piwo lepiej smakować chociaż ja jestem fanka czystej wersji.
Obrazek

jou

Post » Nie paź 04, 2015 13:28 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Kiro kupuje zawsze w sklepie inspirello.pl :)

Asiu z kompa wejdę do Ciebie tez. Czemu wątek na wymarciu? Odratujemy :)

klaudiafj

Post » Nie paź 04, 2015 14:04 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

klaudiafj pisze:Asiu z kompa wejdę do Ciebie tez. Czemu wątek na wymarciu? Odratujemy :)

Klauduś, bo nie mam już o kim pisać. Jedynymi zwierzatkami, które "mam" to bielik i inne ptaki za oknem... Ale zapraszam, otwarte drzwi wątku witają każdego, można gadać o wszystkim i o niczym, a ja zawsze coś tam skrobnę i zdjęcia wstawię :wink: Na razie gościnnie występuję u innych :oops:

Bardzo gorącu u mnie, okno i balkon otworzyłam, u was też tak? Dobra pogoda na maraton.

Aia

Post » Nie paź 04, 2015 14:30 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Inspirello ma fajne tutoriale na YouTube :)
Musze pokupowac trochę drewienek bo chce porobić rzeczy z kotami :)
U nas tez bardzo ciepło, nic tylko wyjść na zewnątrz :)
Obrazek

jou

Post » Nie paź 04, 2015 17:20 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Hejka melduje sie po dluzszej nieobecnosci w watku :) Musze nadrobic zaleglosci ;))) Widzialam filmik batmana i nixona :D Cudowny nawet M. sie zachwycal :D
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Nie paź 04, 2015 18:03 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Haha no to się ciesze, ze się podobał :) tak one się właśnie pióra codziennie ale czasami trochę mocniej :D Teraz Nixon śpi obok mnie na kanapie. Przykryty pod kocykiem. On czasami sam wchodzi pod koc albo kołdrę, kokos się aż się odpowiednio przykryje:)
Obrazek

jou

Post » Nie paź 04, 2015 18:12 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

No u mnie ten sam uklad. Ja leze na kanapie, kot obok razem ze mna pod kocem.

Taki dzisiaj senny dzien chyba.
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Nie paź 04, 2015 18:19 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Możliwe możliwe. Ale mi się jutro nie chce iść do pracy. Ciężki tydzień. Ciągle będę latać po lekarzach a wszystko bez auta
Obrazek

jou

Post » Pon paź 05, 2015 10:05 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Hej dobry :)

klaudiafj

Post » Pon paź 05, 2015 10:46 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

A dobry! Pozdrawiamy Twoje kocie panny :D
Obrazek

jou

[poprzednia][następna]