Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw paź 01, 2015 21:20 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

A ja dzisiaj byłam na aqua aerobiku i było mega fajnie :D
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Czw paź 01, 2015 21:58 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

jou pisze:A ja dzisiaj byłam na aqua aerobiku i było mega fajnie :D

Czesc Kira :201461 aerobik w wodzie jest swietny :mrgreen: jak ja wyczuje wode pod stopami to bede siedzieć aż opuszki nie bedą białe :lol: ja jestem dosłownie jak ryba w wodzie, z reszta spod znaku zodiaku jestem Fish- doskonale to pasuje do moich upodobań :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt paź 02, 2015 6:38 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Moli, ja tez jestem ryby!
Bardzo fajny ten aqua aerobic, naprawde. Srednia wieku 55 lat :D Jako jedyna mialam dwuczesciowy stroj, co bylo kompletnie niepraktyczne, ale kupie sobie na dniach jednoczesciowy. Basen jest fajny bo maksymalna glebokosc pryz moim wzroscie to do brody, bo to jest basen w jakims zakladzie fizjoterapii. Mam do niego 10 min na piechote wiec bede sobie chodzic. No i jeszcze mam multisport wiec wejscia za darmo <3
A mam nowe wiesci w sprawie auta, okazalo sie, ze nie cieknie olej tylko plyn chlodniczy. Wczoraj go dolalam i zostawilam na dzien i noc zeby zobaczyc, czy ubedzie. Ubylo pol centymetra. Teraz przejechalam do pracy przez 2 skrzyzowania bo musze zrobic zakupy i nie ma wiekszosci plynu. Zwyczajnie mi kapie na ziemie... Az sie boje ile zaspiewa mechanik bo auto teraz chyba jest warte z 1,5 tys.
Obrazek

jou

Post » Pt paź 02, 2015 9:48 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Może wcale nie dużo. Wyżuje gumę i przyklei na dziurę ;p
Też uwielbiam wodę :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt paź 02, 2015 10:00 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Dobrze, że Ci się podobało na aqua-aerobiku :D
Ja jestem skorpion :twisted: woda nie moim żywiołem... chyba, że taka podmywająca nóżki na piasku Obrazek

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pt paź 02, 2015 10:29 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

klaudiafj pisze:Może wcale nie dużo. Wyżuje gumę i przyklei na dziurę ;p
Też uwielbiam wodę :)

Nooo tak by bylo najlepiej :D
Jak dojade do domu to nic juz nie zostanie z tego plynu chlodniczego. Co za durny samochod.
Obrazek

jou

Post » Pt paź 02, 2015 11:42 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Jou, nie klnij na niego, tylko zaklinaj by jeszcze pociągnął! Chyba, że masz w planach zakup nowego-używanego? 15 lat dla dzisiejszego samochodu to chyba sporo? Skoda mojego Dziadka wytrzymała 20 lat i jeszcze poszła dalej, do ludzi, ale to było auto z lat '80 - to i karaluchy i Matkę Ziemię przetrwa, zaledwie lekko skorodowane i chrychające :roll:

Aia

Post » Pt paź 02, 2015 13:29 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Wiesz z tym autem jest problem, bo ono zostalo kupione jako nowe przez moich rodzicow. Problem w tym, ze ojciec przez lata robil przeglady po znajomosci i jak ja dostalam auto, to bylo w tragicznym stanie. Obecnie mam jedyna z rodizny prawo jazdy wiec ten samochod to moje przeklenstwo. Juz i tak praktycznie nie mam kontaktu z rodzicami, jeszcze brakuje do tego awantury o samochod.
Obrazek

jou

Post » Pt paź 02, 2015 13:33 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

oooo, uwielbiam takie prezenty :mrgreen: Dostać "śmierdzące jajo" i jeszcze trzeba być wdzięcznym za okazaną łaskę... i czasem rzeczywiście człowiek nie ma wyboru i się cieszy z tego, że ma.

Aia

Post » Pt paź 02, 2015 13:56 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

ja sie nie ciesze, bo wyglada to tak, ze auto jest w zlym stanie, ja wkladam w nie pieniadze, ale ono nie bedzie dzieki temu w lepszym stanie. to jest po prostu odwlekanie gorszego scenariusza. a przez to ze to jest krwawica rodzicow to ja to auto powinnam nosic na plecach jak nie jezdzi i dziekowac wszystkim dookola ze mialam szanse jezdzic matizem. Za tydzien dam do mechanika, jesli naprawa bedzie kosztowac wiecej niz 250 zł to niestety ja juz sie na to nie pisze. Szczegolnie ze na koniec pazdziernika mam 150 zł ubezpieczenia do zapłaty. Zaplace 400 zł a za miesiac znowu sie co innego schrzani.
Obrazek

jou

Post » Pt paź 02, 2015 14:08 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Ale masz samochód.. nie musisz się kisić w komunikacji..
Ja mam tak z mieszkaniem. Cieszę się z całego serca, że mam swój kąt, bo dopóki go nie miałam, to można powiedzieć, że nie miałam własnego domu. Ale to jest jeden wielki wydatek... Żeby żyć normalnie, to trzeba by zainwestować chyba kwotę równą wartości tego mieszkania... Widziałaś na moim wątku do czego się wprowadzałam? Wierz mi, że w rzeczywistości śmierdziało tu 1000 razy gorzej, niż to wygląda na zdjęciu :twisted: Jeszcze jest sporo roboty, ale mnie na to już nie stać. Musze zmienić mieszkanie, bo to jest dla mnie studnią bez dna... I tylko napomknę o kiepskiej, jak dla mnie, lokalizacji, z której po prostu nie mam jak się wydostać, ani jak normalnie podróżować do miasta/sklepów

Ha! i żeby było wesoło, chyba pralka mi się popsuła :201429 Dawno nie wydawałam pieniędzy na fachowca, aż 4 dni temu! :201495

Aia

Post » Pt paź 02, 2015 17:49 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Wszystko sie psuje :/
Ja niedlugo koncze prace, jade do domu (moze dojade) a potem wybieramy sie na festiwal piw rzemieslniczych :D
Obrazek

jou

Post » Pt paź 02, 2015 21:30 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

jou pisze:Wszystko sie psuje :/
Ja niedlugo koncze prace, jade do domu (moze dojade) a potem wybieramy sie na festiwal piw rzemieslniczych :D

Ło matko, piwa :piwa: uwielbiam, szczególnie te z małych browarów :D ale dziś upoiłam się winem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mój samochod został oddany do teścia mechanika i już tydzień stoi i dojrzewa :D a ja pożyczyłam od mojego taty "seja" :ryk: fiat sejczento :ryk: mam ubaw jeżdżąc nim :D bo ja nie umiem jeździć małymi samochodami :ryk: :ryk: ja mam samochód kombi a tu nagle taki króciak w benzynie :mrgreen: a ja całe zycie dieslami, benzyną nie potrafię jeździć :ryk: sprzęgło lapie wysoko, wyje mi, kangurki uprawiam, ale ważne ze na głowe nie kapie i nie musze jeździć na flinstona :mrgreen: :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob paź 03, 2015 11:31 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Hej!

Powiem Wam, że festiwal naprawdę fajny. Trwa cały weekend w zstarej fabryce porcelany. Jest bardzo dużo stoisk różnych, małych browarów. Ja piłam piwo o nazwie smok z krakowskiego browaru Beer City i jeszcze jedno piwo ciemne, waniliowe o nazwie Violetta Vanillas :D Ceny wyższe niż normalnie ale wole zapłacić za takie piwo więcej, a żeby miało jakiś smak :)
Dzisiaj strasznie bolą mnie plecy i musiałam odpuścić schronisko. Pza chwile pójdę na basen, może mi trochę przejdzie
Obrazek

jou

Post » Nie paź 04, 2015 10:32 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Aia pisze:Ale masz samochód.. nie musisz się kisić w komunikacji..
Ja mam tak z mieszkaniem. Cieszę się z całego serca, że mam swój kąt, bo dopóki go nie miałam, to można powiedzieć, że nie miałam własnego domu. Ale to jest jeden wielki wydatek... Żeby żyć normalnie, to trzeba by zainwestować chyba kwotę równą wartości tego mieszkania... Widziałaś na moim wątku do czego się wprowadzałam? Wierz mi, że w rzeczywistości śmierdziało tu 1000 razy gorzej, niż to wygląda na zdjęciu :twisted: Jeszcze jest sporo roboty, ale mnie na to już nie stać. Musze zmienić mieszkanie, bo to jest dla mnie studnią bez dna... I tylko napomknę o kiepskiej, jak dla mnie, lokalizacji, z której po prostu nie mam jak się wydostać, ani jak normalnie podróżować do miasta/sklepów

Ha! i żeby było wesoło, chyba pralka mi się popsuła :201429 Dawno nie wydawałam pieniędzy na fachowca, aż 4 dni temu! :201495

A gdzie jest Twój wątek Asiu ;)

Kiro a nie bierze Cię przeziębienie? Ostatnio fotografowaliśmy w fabryce porcelany, ale ja akurat tam nie poszłam i żałuję :/ Ja tez lubię piwa, które mają smak - niech ma smak piwa ale mocny a nie siki świętej weroniki :ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

[poprzednia][następna]