Moderator: Estraven
jou pisze:A ja dzisiaj byłam na aqua aerobiku i było mega fajnie
aerobik w wodzie jest swietny 

klaudiafj pisze:Może wcale nie dużo. Wyżuje gumę i przyklei na dziurę ;p
Też uwielbiam wodę
Dawno nie wydawałam pieniędzy na fachowca, aż 4 dni temu! 
jou pisze:Wszystko sie psuje :/
Ja niedlugo koncze prace, jade do domu (moze dojade) a potem wybieramy sie na festiwal piw rzemieslniczych
uwielbiam, szczególnie te z małych browarów
fiat sejczento
mam ubaw jeżdżąc nim
ja mam samochód kombi a tu nagle taki króciak w benzynie
sprzęgło lapie wysoko, wyje mi, kangurki uprawiam, ale ważne ze na głowe nie kapie i nie musze jeździć na flinstona Aia pisze:Ale masz samochód.. nie musisz się kisić w komunikacji..
Ja mam tak z mieszkaniem. Cieszę się z całego serca, że mam swój kąt, bo dopóki go nie miałam, to można powiedzieć, że nie miałam własnego domu. Ale to jest jeden wielki wydatek... Żeby żyć normalnie, to trzeba by zainwestować chyba kwotę równą wartości tego mieszkania... Widziałaś na moim wątku do czego się wprowadzałam? Wierz mi, że w rzeczywistości śmierdziało tu 1000 razy gorzej, niż to wygląda na zdjęciuJeszcze jest sporo roboty, ale mnie na to już nie stać. Musze zmienić mieszkanie, bo to jest dla mnie studnią bez dna... I tylko napomknę o kiepskiej, jak dla mnie, lokalizacji, z której po prostu nie mam jak się wydostać, ani jak normalnie podróżować do miasta/sklepów
Ha! i żeby było wesoło, chyba pralka mi się popsułaDawno nie wydawałam pieniędzy na fachowca, aż 4 dni temu!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Baidu [Spider] i 8 gości