Czesc Wam!
Bylam dzisiaj u tego fryzjera. Wlosy mam tak 2 cm za ucho. Bob, ale delikatny. Wkurzyla mnie ta fryzjerka jak nie wiem. Taka gowniara. W ogole nie wiem jak to jest,ale przewaznie fryzjerki maja najgorsze fryzury i najbardziej zaniedbane wlosy. Na starcie mnie zaczela opieprzac i poprawiac. Jak ja powiedzialam, ze mialam boba ale takiego dosc krotkiego ( w sensie z tylu) to powiedziala, ze jesli krotkiego to musialam miec tyl wygolony. WTF. Potem jak sie spytala czy prostuje na szczotce, a ja powiedzialam ze prostuje na prostownicy, to oczywiscie znowu litania, ze nie na szczotce. Te szczotki sa gigantyczne a ja mam 162cm, nie ogarniam tego

Potem cala akcja czy dbam o wlosy, czy uzywam odzywek, czy tego tamtego. A ja jej szczerze, ze nie bo mam na to #$@#$@#$. No az tak szczerze to nie, ale ja nie mam glowy do systematycznego uzywania kosmetykow przez co wlosy cierpia, no ale tak wlasnie jest. A potem wywiad jakie mam kosmetyki w domu. Srakie. Masakra. Wyszlam taka sfrustrowana. Jeszcze mnie poprzypalala sto razy suszarka i czesala do krwi. No i oczywiscie wlosy powinno sie podcinac min raz na 2 miesiace a nie na pol roku jak ja. Wiec w ogole. Jestem najgorsza klientka na swiecie. POGROM.
Pocwiczylam teraz pol godziny z Mel B i moze wieczorem basen. Mielismy jechac do Jaworzna ale odkrylam ze w moim 15 letnim matizie absolutnie nie mam plyny w zbiorniku chlodniczym. Nawet nie tak, ze jest na poziomie min. Jest na dnie 0.o . I cos mi wyraznie cieknie, nie wiem czy nie olej, bo widzialam plame na parkingu i pod domem. Slabo. Na razie zostawilam auto pod domem bo nie mam na to wszystko sily. Zamiast placic za tomografie bede placic za tego grata. A na basen musze czekac az do 20:30 bo dopiero wtedy szare ludziki z Katowic moga sie dostac do palacu mlodziezy.

BEST DAY EVER