Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro wrz 30, 2015 10:13 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Ja też lubię długie włosy i takie mam. Ale jest pewna granica, której się nie powinno przekraczać przy długości :mrgreen: Więc ostatnio też zaliczyłam fryzjera :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro wrz 30, 2015 10:16 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Ja musze sie wybrac... i przedwszystkim zafarbowac bo mam odrosty juz... w dodatku mam takie miejsca na glowie gdzie jestem praktycznie siwa... :|
Ale nie ma kiedy ... po prostu nie ma kiedy :(
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Śro wrz 30, 2015 11:04 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

klaudiafj pisze:Ja też lubię długie włosy i takie mam. Ale jest pewna granica, której się nie powinno przekraczać przy długości :mrgreen: Więc ostatnio też zaliczyłam fryzjera :)

Zgadzam się! Póxniej to zawsze mi się kojarzy z kuzynem TO z rodziny Adamsów... Pół biedy jak włosy są zdrowe, niepostrzępione, ale przeważnie bywa tak, że te nieszczęsne końcówki, to już takie mysie ogonki - 2-3 włoski na krzyż wołające o ścięcie.
Na początku roku widziałam w sklepie ekspedientkę, która miała warkocza - DO KOSTEK!!!! Okropne! Bidne takie włosięta cieniutkie... od bioder to chyba w obwodzie nei więcej jak 2 cm...
Osobiście dla mnie długie włosy ładnie wyglądają MAX do pasa. Poniżej już mi się nie podoba.

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Śro wrz 30, 2015 16:42 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Czesc Wam!
Bylam dzisiaj u tego fryzjera. Wlosy mam tak 2 cm za ucho. Bob, ale delikatny. Wkurzyla mnie ta fryzjerka jak nie wiem. Taka gowniara. W ogole nie wiem jak to jest,ale przewaznie fryzjerki maja najgorsze fryzury i najbardziej zaniedbane wlosy. Na starcie mnie zaczela opieprzac i poprawiac. Jak ja powiedzialam, ze mialam boba ale takiego dosc krotkiego ( w sensie z tylu) to powiedziala, ze jesli krotkiego to musialam miec tyl wygolony. WTF. Potem jak sie spytala czy prostuje na szczotce, a ja powiedzialam ze prostuje na prostownicy, to oczywiscie znowu litania, ze nie na szczotce. Te szczotki sa gigantyczne a ja mam 162cm, nie ogarniam tego :D Potem cala akcja czy dbam o wlosy, czy uzywam odzywek, czy tego tamtego. A ja jej szczerze, ze nie bo mam na to #$@#$@#$. No az tak szczerze to nie, ale ja nie mam glowy do systematycznego uzywania kosmetykow przez co wlosy cierpia, no ale tak wlasnie jest. A potem wywiad jakie mam kosmetyki w domu. Srakie. Masakra. Wyszlam taka sfrustrowana. Jeszcze mnie poprzypalala sto razy suszarka i czesala do krwi. No i oczywiscie wlosy powinno sie podcinac min raz na 2 miesiace a nie na pol roku jak ja. Wiec w ogole. Jestem najgorsza klientka na swiecie. POGROM.
Pocwiczylam teraz pol godziny z Mel B i moze wieczorem basen. Mielismy jechac do Jaworzna ale odkrylam ze w moim 15 letnim matizie absolutnie nie mam plyny w zbiorniku chlodniczym. Nawet nie tak, ze jest na poziomie min. Jest na dnie 0.o . I cos mi wyraznie cieknie, nie wiem czy nie olej, bo widzialam plame na parkingu i pod domem. Slabo. Na razie zostawilam auto pod domem bo nie mam na to wszystko sily. Zamiast placic za tomografie bede placic za tego grata. A na basen musze czekac az do 20:30 bo dopiero wtedy szare ludziki z Katowic moga sie dostac do palacu mlodziezy. <3 <3 <3 BEST DAY EVER
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Śro wrz 30, 2015 17:20 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Jou... ja b ym tam wiecej nie poszla. A nie wciskala ci jakis kosmetykow? Moze jakas prowizja od sprzedazy albo cos...

CO do plynu... ciesz sie ze tak... raz jechalam z kumplem do pracy bo akurat M. pracowal z domu. Jedziemy, styczen, zima... mojemu koledze zachcialo sie na stacji uzupelnic plyn chlodniczy bo cos mu tam uciekalo... zatrzymalismy sie na stacji... wlal... i w tym momencie sie zorientowal - ze wlal plyn do spryskiwaczy do chlodnicy :D Mistrzostwo swiata. Dobrze ze nie odpalil samochodu ale i tak wrocilam do domu na lawecie... . I do pracy nie dojechalam.

Jou a basen w Chorzowie w szkole artystycznej, tam kolo kukurydz? Nie wiem jak to tam dziala dla ludzi zzewnatrz...

ALbo do Aqua w TG :D A potem do mnie na kawe ^^
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Śro wrz 30, 2015 20:12 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

To jak tylko będę mogła autem jechać. Może też będziesz jeszcze kiedyś w Katowicach u mamy wcześniej to daj znać :) byłam kupić płyn do chłodnicy w Tesco. Jutro rano wleje i zostawię. Zobaczymy jak to będzie. Potrzebne mi auto bo są akcje schroniska różne i nie wiem czy na jakiejś nie będę. W końcu nic nie wyszło z basenu bo w Pałacu Młodzieży trzeba mieć czepek o.O i w basenie niedaleko mnie też. Nie chce nosić czepka. Myślałam tez czy nie zacząć chodzić na aqua aerobic. Była któraś z Was kiedyś?
Obrazek

jou

Post » Śro wrz 30, 2015 20:59 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Ale dzien...
Ale chociaż jesteś zadowolona z ciecia?
Ja chodziłam dłuższy czas na Aquaerobic, świetna sprawa ale miałam za daleko i nie miałam z kim dzielić kosztów :( za duzo mnie to kosztowało. Zdecydowałam sie na zumbe u nas w miejscowości :mrgreen: to polecam wszystkim :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro wrz 30, 2015 21:07 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

No z cięcia jestem w miarę zadowolona. Ale ogólnie cala wizyta tam była koszmarna.
Zapraszam Was na bazarek dla kotów schroniskowych. Są różne rzeczy dla kotelow :)

https://www.facebook.com/events/1478713462457327/
Obrazek

jou

Post » Czw paź 01, 2015 7:51 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Cześć
!

Dzisiaj znowu w pracy ale do 19:30. Jutro tez.
Wczoraj wieczorem dałam kotełom na psorbowanie puszki sardynkowej z cosmy (85g zdaje sie ). Pelno tam mieska i to w calych kawalkach, a te matolki nie chcialy jesc. Dzisiaj im wyjme serca drobiowe, o dziwo bardzo im smakuja. Animonda vons costam tez nie bardzo pochodzi. Chyba faktycznie bede mieszac karmy
Obrazek

jou

Post » Czw paź 01, 2015 9:37 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Dzień dobty :)

A dlaczego "o dziwo", serca to pyszna przekąska :kotek: Koty wiedzą co dobre :ok:
Choć czasem z ich niestendardowymi upodobaniami, przyzwyczajeniami to można osiweć :201416

Aia

Post » Czw paź 01, 2015 10:38 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

U mnie obecnie leżą na talerzykach - mamior dla kociąt, gurmet i gotowany kurczak i wszystkie talerzyki pełne :roll:

Trzeba mieszać i tak przemycać dobrą karmę ;) A może z czasem polubią :)

klaudiafj

Post » Czw paź 01, 2015 11:27 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Mam umowiona tomografie na za tydzien. Roboty z tym masa. Wczesniej mimo ubezpieczenia prywatnego, musze jeszcze jechac po dodatkowe skierowanie, bo moj ubezpieczyciel nie ma umowy ze spzitalem gdzie bedzie badanie, ale inna placowka, z ktora moj ubezpieczyciel ma umowe, ma umowe z tym szpitalem. Pokopane maksymalnie .Jeszcze wczesniej dodatkowe badanie musze zrobic no i byc na czczo 6h. Wszedzie biegac, zalatwiac i dzwonic. Nic dziwnego, ze mnie glowa boli :/
Obrazek

jou

Post » Czw paź 01, 2015 12:42 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

No roboty z tych od cholery, ale Ty sie ciesz, że badanie za tydzień. Ja mam w marcu (7 miesięcy czekania :twisted: )

Aia

Post » Czw paź 01, 2015 13:42 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

No racja racja.
Obrazek

jou

Post » Czw paź 01, 2015 13:54 Re: Mój Rysiu odszedl, a do Batmana dołączył kot Nixon ♡

Ja dostałam wizytę u okulisty po ponad roku, więc jej nie wzięłam :/ Żenujące. To nic, że ślepnę - oczywiście mogę iść prywatnie, ale nie po to płacę zusy prywatnie, bo mi pracodawca nie opłaca, żeby jeszcze dodatkowo płacić za leczenie :/

Dobrze, że masz za tydzień tomografię już :)

klaudiafj

[poprzednia][następna]