Aia pisze:Ależ ładna panorama miasta! Też widziałam Katowice z góry, z hotelu Qubus, jak byłam na koncercie Slasha, ale wtedy była taka pogoda, że nic nie było widać. Ledwo co Spodek

Aia, no wlasnie ja pracuje w tym budynku, ktorym jest Qubus

Klaudia, Altus to ten najwyzszy w samym centrum. Obok Spodka

PixieDixie pisze:Piekne zdjecie

Ty chyba masz blisko z Altusa do domu nie? Jak chlopaki?
Tak, niecale 10 minut na nozkach

Dzisiaj bylam u neurologa. Zabralam tez wynik iz badna. Z krwi wszystko ok, opowiedzialam o bolach glowy. Zbadla mnie dosc dokladnie (wiecie, palec do noca, palec do nieba, palec do palca, palec na palec blebleble

). Mam obowiazkowo codziennie cwiczyc kregoslup, i 2 razy w tyg chodzic na basen i plywac 45 min na plecach. Wszystko przez siedzacy tryb pracy i mega garbienie sie, czego nie umiem sie wyzbyc. Ale bede probowac. Co do bolow glowy w nocy, to dostalam jakis dziwny lek (flinarizinum) i mam brac jedna tabletke na noc. Problem jest w tym, ze chyba sie na nego nie skusze bo glowne skutki uboczne to tycie i depresja. Troche sobeie nie wyobrazam tego, zeby na jesien miec zdwojona szanse na depresje plus jeszcze przytyc, a po tym jak schudlam 10 kg kiedys tam, mam obsesje na punkcie wagi i licze wszystko co jem. Doluje sie po kazdej rzeczy, ktora mi smakuje i na ktora mam ochote, ale nie jest mega dietetyczna... Wiec nie wiem, musze to przemyslec. No i mam isc na tomografie guowy. Tomografia jest w moim pakiecie medycznym, ale tylko bez kontrastu. Za kontrast bede musiala doplacic i wydaje mi sie, ze nie malo :/
Chłopaki dzisiaj dostały pake z zooplus. Zamowiłam animonde te von cos tam. Smak koktajl miesny. 63% miecha a te matoly nawet nie podziekowaly

Zamowilam tez pakiet probny z cosmy