A psy to zdrajcy. Polezie za każdym, kto ma żarcie. Przynajmniej mój taki był

A tak na serio, to dwa różne światy i dwa różne przywiązania. Bez "mniej" czy "bardziej". Po prostu inne.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aia pisze:Każdy żywy organizm dąży do kontaktu z drugim organizmem dla własnych korzyści. Ludzie ponoć czasami nazywają to miłością.
A psy to zdrajcy. Polezie za każdym, kto ma żarcie. Przynajmniej mój taki był![]()
A tak na serio, to dwa różne światy i dwa różne przywiązania. Bez "mniej" czy "bardziej". Po prostu inne.
alab108 pisze:Aia pisze:Każdy żywy organizm dąży do kontaktu z drugim organizmem dla własnych korzyści. Ludzie ponoć czasami nazywają to miłością.
A psy to zdrajcy. Polezie za każdym, kto ma żarcie. Przynajmniej mój taki był![]()
Moja Nika polezie za każdym kto będzie jej rzucał patyka, albo listeczka, cokolwiek, byle rzucał
morelowa pisze:Jakkolwiek by było to fajnie mieć psa. A najlepiej psy i koty![]()
morelowa pisze:Jakkolwiek by było to fajnie mieć psa. A najlepiej psy i koty![]()
I rybki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia, puszatek i 10 gości