Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:A ja bardzo Lubie świeczki, jednakże przy małym Fuksie ograniczyłam do minimum ich zapalanie
isabell36 pisze:BOSS bardzo dziękuje za zakupy na bazarku i pieniążki na karmę![]()
![]()
Ewa L. pisze:isabell36 pisze:BOSS bardzo dziękuje za zakupy na bazarku i pieniążki na karmę![]()
![]()
A ja ci na fb pisałam że paczuszkę dostałam w poniedziałek.
Bardzo dziękuje za wszystko
isabell36 pisze:Ewa L. pisze:isabell36 pisze:BOSS bardzo dziękuje za zakupy na bazarku i pieniążki na karmę![]()
![]()
A ja ci na fb pisałam że paczuszkę dostałam w poniedziałek.
Bardzo dziękuje za wszystko
ale nie na PW ? umknęło mi
MB&Ofelia pisze:Chciałabym żeby tak moje pannice same wchodziły do transporterkówMogę sobie tylko pomarzyć.
Przy czym Ofelia, złapana i wsadzana do plecaczka, przeklina co prawda po kociemu, ale włazi z rezygnacją. Natomiast Czarnidełko najpierw zwiewa z prędkością i zwinnością czarnej pantery po całym domu, a później nie chce wejść do torby, wyrywa się, chwyta pazurami wszystko co jest w jej zasięgu. A skubana jest strasznie silnaW dwie osoby ciężko ją spakować
![]()
PS. u nas nie padało
Ewa L. pisze:O rany niech mi ktoś da kopa na rozpęd bo tak strasznie mi się nie chce tam iść![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości