PRZEPRASZAM, JA 14 WRZEŚNIA MAM BADANIA - MORFOLOGIA U DR NESKI. KAZAŁA MI SIE WSTRZYMAĆ Z RENEGALEM BO CHCE WYNIKI ZOBACZYĆ, ALE TAK CZY INACZEJ CHCE KUPIĆ . NA PEWNO NA POCZATEK WZIELABYM 10 tabletek. tak jak pisałam. jakby co mój mail anna.bruszewska@gmail.com
Dałam info na dogomani. Czy Renagel ma długi termin przydatności? Gdybym wiedziała, że zdążę wykorzystać zakupiony Renagel to zdecydowałabym się na większą ilość. Chica-boni - może można uzyskać taką informację?
"Akceptacja śmierci i protest przeciw niej: dwie nieusuwalne strony naszego życia." (L.Kołakowski)
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
Posiadam 40 tabletek renagelu 800mg . Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o info na maila: furda10@o2.pl Lek kupowałam niedawno na miau.pl . Odstąpię po cenie zakupu gdyż fosfor mamy niski a muszę zbierać na nowe zamówienie
Ostatnio edytowano Pt wrz 25, 2015 19:32 przez beza2015, łącznie edytowano 1 raz
Mi przełożono wizytę u Neski na czwartek. Tak więc morfologia dopiero będzie w piątek i będę wiedziała czy włączamy renegal przepraszam.....siła wyższa... póki co nadal 10....