Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:U mnie objawem kaca jest wilczy apetyt![]()
jak chorowitki ?
barbarados pisze:Normalnie . Mnie szybko przechodzi . Kiedyś , dobrych parę lat temu zaprawiłam się tak , że ledwo do domu doszłam . Pospałam do 4 rano , wstałam , wzięłam prysznic i zjadłam sniadanko bez żadnych wiekszych przeszkód . I obudziłam rodzinkę , bo taki śliczny dzień mamy , a oni śpią
agusialublin pisze:Rysia powoli ale się naprawia, katar już mniejszy.
Kokusia przestała wymiotować ale jakoś dziwnie się zachowuje, jakby chciała coś odchrząknąć
W poniedziałek idziemy z Dyziakiem na odrobaczanie, z Rysią i Kokusią na kontrolę.
Chłopaki trzymają się zdrowo![]()
mir.ka pisze:agusialublin pisze:Rysia powoli ale się naprawia, katar już mniejszy.
Kokusia przestała wymiotować ale jakoś dziwnie się zachowuje, jakby chciała coś odchrząknąć
W poniedziałek idziemy z Dyziakiem na odrobaczanie, z Rysią i Kokusią na kontrolę.
Chłopaki trzymają się zdrowo![]()
Koko chyba ma flegmę w gardle, tak jak u ludzi bywa, tylko zeby ja usunąć to u kotów z tym gorzej
MonikaMroz pisze:Hej Aga![]()
Polecisz mi jakiś krem z ziaja do cery mieszanej lub tłustej? Bo muszę chyba coś zacząć stosować bo po 30-ce by już wypadało. Tylko ze ja ńie lubię
mir.ka pisze:agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Mam nadzieję że będzie jutro ten vet co do niego jeździliśmy z pozostałymi dziewczynami.
Bardzo mi się spodobał, bardzo dokładny, wybadał, wytłumaczył co i jak. No i podał Dyzi tabletkę doustnieMy to z TZ staliśmy i patrzyliśmy jak wryci jak on to robi
![]()
Idziemy do niego w poniedziałek bo Dyzię trzeba będzie powtórnie odrobaczyć no i Rysię na kontrolę dać.
No to pozna pan doktor wszystkie nasze dziewczyny
Czyli nadal brakuje ci kocurka do kompletu.
no właśnie na to wychodzino i sama widzisz że muszę jeszcze jednego ogonka do domu zgarnąć dla równowagi
mogłabym coś na to zaradzić![]()
gwarantuje , ze jest pełno jajeczny, jeszcze
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:A się ośmiałam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TZ wczoraj przypakował ostro z piwem. Mówiłam mu aby nie przesadzał bo dzisiaj będzie zdychał na kaca. Nie słuchał.
No a dzisiaj zdycha![]()
![]()
biedak się męczy okrutnie
![]()
![]()
![]()
A jak powiedziałam mu że A NIE MÓWIŁAM to po łbie poduszką dostałam![]()
![]()
![]()
I że mam ciszej mówić![]()
Oj biedaczek .
Kup mu napój izotoniczny i dosyp do niego cukru to zniweluje mu kaca a na obiadek rosołek .
ale Ewcia masz sposoby![]()
najlepszy na kaca jest - nie pić wczoraj![]()
choć ja też piłam wczoraj piwo a właściwie 1/3 Czarnego Kota, tak mi się po nim fajnie zrobiło, ze kimnęłam się prawie dwie godzinki, przydały mi się przed bezsenną nocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 18 gości