Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:A co tu taka cisza ?
Klaudia sie boi że zaraz wątek się skończy ?
klaudiafj pisze:
Mały kot w dużym oknie:
klaudiafj pisze:
Aia ja się nie boję, bo ja mam te otwory bez kratek w środku - ot takie kółka. Kitusia i Tosia traktują to jako podgląd, za to Marysia od razu kiedyś rozkminiła, który luźny i go wyszarpała i kulała po podłodze. U mnie one nie stanowią żadnego zagrożenia, nie ma opcji, żeby się łapka zaklinowała, nie ma opcji w ogóle żeby były zagrożeniem, za to widzę, że są fajnym elementem zabawy razem z drzwiczkami i szparą pod drzwiami
klaudiafj pisze:
cześ cioće![]()
psysła do nas packa wcoraj
Mały kot w dużym oknie:
siemietana była taka dobla Cały pysio był biały, ale się nie dało tego sfotografować
Ćocia Kitusia pokasała mi gre! Tseba wkłatać łapki pot dswi i tak je tsymać, żeby ktośi na nie zapolował z dlugiej strony
Potem jak ciocia kitusi nie było to ja wkłatałam te łabki i wkłatałam jak najdalej, bo musiałam ciwicyć plawda?![]()
To wyglądało komicznie jak ona siedziała przy zamkniętych drzwiach od strony łazienki i te łapki obie jak najdalej wsadziła pod drzwi i czekała aż przyjdzie Kitusia i zobaczy![]()
Ciocie, ladnie my glamy?
Wcoraj pogoniła mnie ciocia marysia a potem ja jom i ona uciekała i nie bucała na mnie. A dziś wskocyłam cioci Kitusi na plecy a potem zacełyśmy biegać![]()
Tata casem mnie biese na rence i ja sie go wystracham, bo tupie i ma duse łapy, ale z tatom fajnie się bawi.
A po całym dniu śpiem z Kitusią i Marysią w pokoju od mamy - nie spie juz w pudełku długo, jak cos to na pudełku, ale w pudełku to jus obciach. Najbardziej lubie spac psy mamie.
Tak śpiem Ooo!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 18 gości