jak zaraz wróci do domu, to dam mu wszystkie kable i każe mu iść do sklepu elektronicznego
Moderator: Estraven

Moli25 pisze:Poustawiałam łapki na myszki l, to na pewno one wchodzą w takie małe szpary w szafce rtv

mir.ka pisze:Moli25 pisze:Poustawiałam łapki na myszki l, to na pewno one wchodzą w takie małe szpary w szafce rtv
albo weź 3 kota bardziej łownego
Moli25 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:Poustawiałam łapki na myszki l, to na pewno one wchodzą w takie małe szpary w szafce rtv
albo weź 3 kota bardziej łownego
To jest świetny pomysł![]()
![]()

Zazdroszczę wyjazdu nad morze
Oj ja tez mam kablożerców w domu

Moli25 pisze:dzień dobry![]()
Chciałam napisać skargę na Fuksa, albo może on chce napisać skargę na mnie? WSzedł skubańczyk w sprzet rtv i mi kable z głośników odgryzłelektryk kur*a mac się znalazł
kazałam mu podłączyć z powrotem te kable, ale nie zrozumiał mojego przekazu i odgryzł jeszcze basowy kabel
![]()
może za głośno muzykę puszczam ?on mądry jest skubańczyk mały
![]()
W czwartek wyruszamy nad morzew niedziele wracamy, planujemy jechać 5 godzin
ciekawe czy to wypali? Po linii prostej wybraliśmy Mielno
Ciężko Było Z NOCLEGAMI, Ale JAKIS cud sie stał i było jedno jedyne miejsce
jak to mawiają głupi ma zawsze szczęście
klaudiafj pisze:Moli25 pisze:dzień dobry![]()
Chciałam napisać skargę na Fuksa, albo może on chce napisać skargę na mnie? WSzedł skubańczyk w sprzet rtv i mi kable z głośników odgryzłelektryk kur*a mac się znalazł
kazałam mu podłączyć z powrotem te kable, ale nie zrozumiał mojego przekazu i odgryzł jeszcze basowy kabel
![]()
może za głośno muzykę puszczam ?on mądry jest skubańczyk mały
![]()
W czwartek wyruszamy nad morzew niedziele wracamy, planujemy jechać 5 godzin
ciekawe czy to wypali? Po linii prostej wybraliśmy Mielno
Ciężko Było Z NOCLEGAMI, Ale JAKIS cud sie stał i było jedno jedyne miejsce
jak to mawiają głupi ma zawsze szczęście
Wspaniale! Ciekawe czy Ci się to uda, bo ja po linii prostej mam 6h - kurde (niby bo jest autostrada)! 6 h to da radę przejechać i wyjechać choć na 4 dni
Czyli już jutroJedź ostrożnie

z Molka rodzice zostawali juz na tydzien, ale ciekawe jak teraz mama (bo tato na wyjezdzie z pszczołami
Użytkownicy przeglądający ten dział: jolabuk5, Silverblue i 13 gości