Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto sie 11, 2015 17:58 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

a jak ostatnio mówiłam do męża ze coś cicho głośniki grają to kazał mi iść do laryngologa :lol:
jak zaraz wróci do domu, to dam mu wszystkie kable i każe mu iść do sklepu elektronicznego :lol:

Obrazek
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto sie 11, 2015 18:06 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Mądry Fuksio!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto sie 11, 2015 18:52 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

może mu się Twoja muzyka nie podobała? :mrgreen:

a zresztą skad wiesz , ze to on? :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto sie 11, 2015 19:51 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Poustawiałam łapki na myszki l, to na pewno one wchodzą w takie małe szpary w szafce rtv :lol:
Obrazek

Moli25

Post » Wto sie 11, 2015 19:55 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:Poustawiałam łapki na myszki l, to na pewno one wchodzą w takie małe szpary w szafce rtv :lol:

albo weź 3 kota bardziej łownego :lol:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Wto sie 11, 2015 20:55 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

mir.ka pisze:
Moli25 pisze:Poustawiałam łapki na myszki l, to na pewno one wchodzą w takie małe szpary w szafce rtv :lol:

To jest świetny pomysł :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Moli25

Post » Wto sie 11, 2015 21:46 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

3 koty super opcja :D polecam!!
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Wto sie 11, 2015 21:52 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

A moze Fuksik po prostu chcial Ci stunningowac ten twoj grajacy sprzet? Zostaw mu te kable na noc, jutro pewnie znajdziesz nowe glosniki z mocniejszym basem :D
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Wto sie 11, 2015 22:34 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:
mir.ka pisze:

To jest świetny pomysł :lol: :lol: :lol:

nie ma problemu :mrgreen:
Obrazek

mir.ka

Post » Śro sie 12, 2015 11:23 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Martuś o jak fajnie :piwa: Zazdroszczę wyjazdu nad morze :D

:ryk: Oj ja tez mam kablożerców w domu :twisted: Wszystkie ładowarki do laptopów, komórek przegryzione :twisted: Zawsze na wszelki wypadek odłączam z prądu gdyby któres znowu sie przyssalo bo to może być niebezpieczne :twisted:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Śro sie 12, 2015 15:09 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:dzień dobry :mrgreen:
Chciałam napisać skargę na Fuksa, albo może on chce napisać skargę na mnie? WSzedł skubańczyk w sprzet rtv i mi kable z głośników odgryzł :ryk: elektryk kur*a mac się znalazł :ryk: kazałam mu podłączyć z powrotem te kable, ale nie zrozumiał mojego przekazu i odgryzł jeszcze basowy kabel :ryk:
może za głośno muzykę puszczam ? :ryk: on mądry jest skubańczyk mały :ryk:

W czwartek wyruszamy nad morze :mrgreen: w niedziele wracamy, planujemy jechać 5 godzin :ryk: ciekawe czy to wypali? Po linii prostej wybraliśmy Mielno :mrgreen: Ciężko Było Z NOCLEGAMI, Ale JAKIS cud sie stał i było jedno jedyne miejsce :lol: jak to mawiają głupi ma zawsze szczęście :ryk:

Wspaniale! Ciekawe czy Ci się to uda, bo ja po linii prostej mam 6h - kurde (niby bo jest autostrada)! 6 h to da radę przejechać i wyjechać choć na 4 dni :)
Czyli już jutro :) Jedź ostrożnie :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro sie 12, 2015 18:41 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

klaudiafj pisze:
Moli25 pisze:dzień dobry :mrgreen:
Chciałam napisać skargę na Fuksa, albo może on chce napisać skargę na mnie? WSzedł skubańczyk w sprzet rtv i mi kable z głośników odgryzł :ryk: elektryk kur*a mac się znalazł :ryk: kazałam mu podłączyć z powrotem te kable, ale nie zrozumiał mojego przekazu i odgryzł jeszcze basowy kabel :ryk:
może za głośno muzykę puszczam ? :ryk: on mądry jest skubańczyk mały :ryk:

W czwartek wyruszamy nad morze :mrgreen: w niedziele wracamy, planujemy jechać 5 godzin :ryk: ciekawe czy to wypali? Po linii prostej wybraliśmy Mielno :mrgreen: Ciężko Było Z NOCLEGAMI, Ale JAKIS cud sie stał i było jedno jedyne miejsce :lol: jak to mawiają głupi ma zawsze szczęście :ryk:

Wspaniale! Ciekawe czy Ci się to uda, bo ja po linii prostej mam 6h - kurde (niby bo jest autostrada)! 6 h to da radę przejechać i wyjechać choć na 4 dni :)
Czyli już jutro :) Jedź ostrożnie :)

my wracaliśmy z urlopu 5,5 godzimy i to nie autostradą bo na A4 jedzie się 20-30km na godzinę, przerabialiśmy to przy wyjeździe z Wrocławia jak jechaliśmy w tamtą stronę, dobrze chociaż ,że za to nie płaciliśmy
Obrazek

mir.ka

Post » Czw sie 13, 2015 5:45 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Dzien dobry, wstałam skoro świt, bo mimo potężnej burzy i strasznego deszczu w mieszkaniu jakiś taki zaduch ze niech to szlak trafi :|
Dzis wyjeżdżamy, koty idą do babci :ryk: z Molka rodzice zostawali juz na tydzien, ale ciekawe jak teraz mama (bo tato na wyjezdzie z pszczołami :D) sobie poradzi z dwoma kotami? :lol: ogólnie oszalała na punkcie Fuksa i cos czuje ze jak wrócimy to kot z 2,5 bedzie ważyć 3,5 :ryk: :mrgreen:

Wczoraj przyszła paczka z zoo+ jedzenia na 2 miesiące jak nie wiecej ale Fuks sie cieszył bezbłędnie jak otworzyłam szufladę z jedzeniem :ryk:
Obrazek
To cos na zasadzie
"Poważnie to wszystko dla mnie?" :D

I jeszcze jedno fajne :D
Obrazek
Moja surykatka tak często siedzi i obserwuje co sie dzieje w okol niego :D

Do Was zaglądnę pozniej, bede miała kilka godzin jazdy jako pasażer to nie bede sie nudzić :mrgreen:
Obrazek

Moli25

[poprzednia][następna]