Gosiagosia pisze:Dobrze Wam, że macie tak blisko i możecie się odwiedzać. Ja nawet nie wiem kto mieszka w Warszawie. Ale było by miło się poznać w realu.
Dużo ludzi mieszka w Wawie i Łodzi
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Dobrze Wam, że macie tak blisko i możecie się odwiedzać. Ja nawet nie wiem kto mieszka w Warszawie. Ale było by miło się poznać w realu.
MaryLux pisze:Gosiagosia pisze:Dobrze Wam, że macie tak blisko i możecie się odwiedzać. Ja nawet nie wiem kto mieszka w Warszawie. Ale było by miło się poznać w realu.
barbarados pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
Gosiagosia pisze:MaryLux pisze:Gosiagosia pisze:Dobrze Wam, że macie tak blisko i możecie się odwiedzać. Ja nawet nie wiem kto mieszka w Warszawie. Ale było by miło się poznać w realu.
To bardzo proszę o kontakty i telefony![]()
![]()
klaudiafj pisze:A co słychać u Ineczki?A będą jakieś zdjęcia Inusi miauuuuu
![]()
![]()
MaryLux pisze:klaudiafj pisze:A co słychać u Ineczki?A będą jakieś zdjęcia Inusi miauuuuu
![]()
![]()
Będą. Jak Duża Mysi wytrzeźwieje
feniks32 pisze:MaryLux pisze:klaudiafj pisze:A co słychać u Ineczki?A będą jakieś zdjęcia Inusi miauuuuu
![]()
![]()
Będą. Jak Duża Mysi wytrzeźwieje
U lalaSię porobiło
![]()
Pozdrawiamy z Borysorem.
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Wreście mamy cieplutko! Siedzimy se z Małą Ciorną na bałkonu. A Duża się nerwi bo musi wyganiać bzykacze-osy. My też byśmy wygoniły, ale Duża nam nie pozwala. Mówi że są niebezspieczmne. No to próbujemy ich nie łapać.
A co ty robiasz? Grzejesz futerko na słoneczku?
Lizam po uszku
Książniczka Ofelja
feniks32 pisze:A kto jest teraz normalny
barbarados pisze::D![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, haaszek, Marmotka i 24 gości