agusialublin pisze:Wpadliśmy dzisiaj na chwilę na działkę. Ale bez kotków bo nie było by na chwilę tylko do wieczora![]()
Czereśni trochę pojadłam i teraz mi coś w brzuchu buzujejakieś mam dziwne wrażenie że to się źle skończy
![]()
OBY NIE TAK JAK U MNIE.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Wpadliśmy dzisiaj na chwilę na działkę. Ale bez kotków bo nie było by na chwilę tylko do wieczora![]()
Czereśni trochę pojadłam i teraz mi coś w brzuchu buzujejakieś mam dziwne wrażenie że to się źle skończy
![]()
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Wpadliśmy dzisiaj na chwilę na działkę. Ale bez kotków bo nie było by na chwilę tylko do wieczora![]()
![]()
OBY NIE TAK JAK U MNIE.
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Wpadliśmy dzisiaj na chwilę na działkę. Ale bez kotków bo nie było by na chwilę tylko do wieczora![]()
![]()
OBY NIE TAK JAK U MNIE.
a to co u Ciebie?
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Wpadliśmy dzisiaj na chwilę na działkę. Ale bez kotków bo nie było by na chwilę tylko do wieczora![]()
![]()
OBY NIE TAK JAK U MNIE.
a to co u Ciebie?
Wczoraj musiałam prosić o dzień na żądanie bo mnie wirusówka dopadła. łazienka była moja.
klaudiafj pisze:Ale Wy jesteście haahaaa się dopytują
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sigrid i 13 gości