Dzień dobry,proszę o pomoc kociarzy! !! Mam kota rasy Maine coon, przygarnelam go z hodowli bo ,jak sądzę teraz, był tam zbyteczny. Okazało się ,ze ma wadę serca....zdjęcie pokazało ,ze jest ono bardzo duże

Z wadą ta przeżył u mnie szczęśliwie 4 lata. Jednak od jakiegoś czasu widzę ,ze się źle czuje. A teraz od 3 dni nie chce jeść i pić ...wymiotowal ślina i ma płytki i częsty oddech. Byłam wczoraj u weterynarza,który stwierdził -przeziębienie. Dostał zastrzyki , nie wymiotuje. Jednak poza tym stan jego się wcale nie polepsza. Podejrzewam ,że główną przyczyną jest tu serce. Pytanie!!! GDZIE W WARSZAWIE MOGĘ ZROBIĆ PORZĄDNE I FACHOWE BADANIE SERCA?!Bo jak do tej pory zostawiłam sporo pieniędzy u weterynarza i niewiele to dało !!! Kot cierpi. Ponieważ moja sytuacja finansowa jest bardzo kiepska ,sama wychowuje niepełnosprawne dziecko , chciałabym w końcu trafić do dobrego gabinetu . Gdzie zrobi NIEZBĘDNE badania kotu . A nie tylko wyciąganie kasy by leczyc nie wyleczyć! !!! Ze zdrowym kotem nikt nie przyjdzie ,wiec weterynarz woli mnożyć tych wizyt a kot cierpi

Proszę o pomoc !!! Może Wy kociarze macie zaufany gabinet weterynaryjny. Jest to mój pierwszy kot. Bladze

Pozdrawiam