Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Wiecie co - wcale nie jest takie pewne to moje dokocenie... Mirka mi powiedziała, że jest coś takiego jak adopcja próbna i kociaka będę miała na dwa tyg i się okaże czy zostanie zaakceptowany czy nie... a ja nie mam zielonego pojęcia czego się spodziewać... Wątpię, żeby to wyglądało jak u Marty i Moli
klaudiafj pisze:(...) Na pewno nie jest to czysta rasa, bo miałby rodowód i nie ma to dla mnie znaczenia, ale chciałabym wiedzieć co mi z niego wyrośnie, szczególnie, że nie miałam takiego maluszka![]()
Aia pisze:klaudiafj pisze:(...) Na pewno nie jest to czysta rasa, bo miałby rodowód i nie ma to dla mnie znaczenia, ale chciałabym wiedzieć co mi z niego wyrośnie, szczególnie, że nie miałam takiego maluszka![]()
mir.ka pisze:Aia pisze:klaudiafj pisze:(...) Na pewno nie jest to czysta rasa, bo miałby rodowód i nie ma to dla mnie znaczenia, ale chciałabym wiedzieć co mi z niego wyrośnie, szczególnie, że nie miałam takiego maluszka![]()
Wg mnie malec ze zdjęcia wyrośnie całego czarnego kota. Nie jest On pointem (czyli potocznie "syjamem"), bo one się inaczej wybarwiają (znacznie później), jest raczej bardzo zaniedbanym kociątkiem, które zrudziało z braku odpowiednich składników odżywczych. Ale faktem jest, że ma przepiękne spojrzenie i pyszczek do zacałowania. Będzie pięknym kotem.
moze tak być jak piszesz, bo mały zabiedzony choć te odmienne kolory wyraźnie się odznaczają,
w ubiegłym roku miałam taką cała czarną biedę, ale on był wyraźnie cały czarny
syjamy to są początkowo całe jasne dopiero chyba ok roku zaczynają ciemnieć, ale tylko o tym czytałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 23 gości