MB&Ofelia pisze:Co prawda Duża nam wczoraj kupiła jakowegoś dziwmnego kurczoczka co nie jezd kurczoczkiem
a czym?
Nawet takiego bym zjadła
Fasolka
Moderator: Estraven
MB&Ofelia pisze:Co prawda Duża nam wczoraj kupiła jakowegoś dziwmnego kurczoczka co nie jezd kurczoczkiem
MalgWroclaw pisze:MB&Ofelia pisze:Co prawda Duża nam wczoraj kupiła jakowegoś dziwmnego kurczoczka co nie jezd kurczoczkiem
![]()
![]()
a czym?
Nawet takiego bym zjadła![]()
Fasolka

MalgWroclaw pisze:Gdzie te peryferie?
barbarados pisze:Śliczne peryferie![]()
A kocinka słodka
MB&Ofelia pisze:Ineczko! Ale masz różności mniamuśności do amciania!Aż ci troszku zazdraszczam. Bo my mamy ino miąso i miąso i znowuż miąso...
Co prawda Duża nam wczoraj kupiła jakowegoś dziwmnego kurczoczka co nie jezd kurczoczkiem, cobyśmy miały troszku rozmaitości. Spróbowałam, mniamuśny, nie miauknę. Ale chyba bym wolała saszetku...
Książniczka Ofelja na-zdrownej-djecie
MalgWroclaw pisze:MB&Ofelia pisze:Co prawda Duża nam wczoraj kupiła jakowegoś dziwmnego kurczoczka co nie jezd kurczoczkiem
![]()
![]()
a czym?
Fasolka
MB&Ofelia pisze:MalgWroclaw pisze:MB&Ofelia pisze:Co prawda Duża nam wczoraj kupiła jakowegoś dziwmnego kurczoczka co nie jezd kurczoczkiem
![]()
![]()
a czym?
Fasolka
Fasolka. Duża nazywa tego nie-kurczoka perliczką. I tak se myślę, że byś go mogła amciać. Jezd mniamuśny i nie alerguje tak jak kurczok-który-jezd-kurczokiem.
Książniczka Ofelja
mir.ka pisze::1luvu:![]()

MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko! Ale masz różności mniamuśności do amciania!Aż ci troszku zazdraszczam. Bo my mamy ino miąso i miąso i znowuż miąso...
Co prawda Duża nam wczoraj kupiła jakowegoś dziwmnego kurczoczka co nie jezd kurczoczkiem, cobyśmy miały troszku rozmaitości. Spróbowałam, mniamuśny, nie miauknę. Ale chyba bym wolała saszetku...
A ja znowuż mam tylko szasetki, a bym zjadła miąso

mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko! Ale masz różności mniamuśności do amciania!Aż ci troszku zazdraszczam. Bo my mamy ino miąso i miąso i znowuż miąso...
to chodź do nas dzisiaj mamy kurzego cyca
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko! Ale masz różności mniamuśności do amciania!Aż ci troszku zazdraszczam. Bo my mamy ino miąso i miąso i znowuż miąso...
to chodź do nas dzisiaj mamy kurzego cyca
LecemA potem Wy do mnie na szasetki

MaryLux pisze:Moje są jadalne

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 78 gości