Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 02, 2015 17:18 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Cześć Klaudus :piwa:

Dziewczynki prześliczne ! :1luvu:

Kochana ja wiem ze można sie wściec jesli zamawia sie co innego, vo innego przychodzi, ale zdjęcia również sa bardzo ważne, twoje sa świetne takze na ta ramke będzie sie najmniej uwagi zwracać !'kciuki trzymam !!:-) :piwa:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Czw lip 02, 2015 23:15 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

można się wściec jak tak człowieka wykantują i to za jego pieniadze :evil:

ale Klaudia poradzisz sobie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lip 02, 2015 23:22 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Dziękuję ;)
Chciałam emocjonujacego filmu i kurcze ledwo przeżyłam seans :strach: 'Połączenie' z Halli Bery. Przez cały film ledwo dychalam; ) polecam!
A teraz leci 'Pozwól mi wejsc' dobry horror!
Mam do przeczytania jeszcze na jutro o 7 stron o tych teatrach i niech się dzieje wola losu ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lip 02, 2015 23:25 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Klaudia - jutro to my będziemy z tobą ......myślami i będziemy trzymać kciuki, łapki i pazurki. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt lip 03, 2015 8:34 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

czekamy na informację !!

A historia z Futrzakiem w Klatce, to jest jakieś nieporozumienie :evil: :evil: :evil: :evil:
ja bym takim nieodpowiedzialnym ludziom nie wiem co zrobiła, nie ręcze za siebie jak kiedyś na własne oczy zobaczę taką sytuację.

Ale z dwojga złego, lepiej położyć, niech weźmie ktoś kto kocha zwierzęta, a nie bydlak który porzucił ma zaniedbywać takie niczemu winne stworzenie :|
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt lip 03, 2015 9:56 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Hej Klaudus :piwa:

O tak, Polaczenie bardzo dobry film, tez polecam :lol:

P.S : Klaudia na alekino dostępny juz jest 3 cz Naznaczonego :piwa:
Ostatnio edytowano Pt lip 03, 2015 10:42 przez sistersy25, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Pt lip 03, 2015 10:00 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt lip 03, 2015 12:15 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

I jak tam egzamin ?
Już mnie ręce bolą od trzymania kciuków ale trzymam dalej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt lip 03, 2015 12:41 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Hej moje kochane Dziewczynki :)

Na egzamin wychodzę dopiero za dwie godziny :) Mam o 17. Nie musicie mocno trzymać kciuków, bo to nie egzamin życia i śmierci, ani na ocenę ani na nic. Na certyfikat! Jak zdam to dostanę certyfikat ukończenia rocznego kursu II stopnia dla zaawansowanych z fotografii w Związku Polskich Artystów Fotografików i dostanę przepustkę na III stopień ostatni. Planuję jednak, że od października idę na III stopień.

Troszkę się uspokoiłam psychicznie, bo poczytałam o tych teatrach, doszłam w końcu do merytorycznych stron i teraz przynajmniej wiem, że moja praca ma ręce i nogi, że dobrze ją zrobiłam z sensem, a nie przypadkowo. Jak będzie to zobaczymy. O ile nie wyjdzie, że mam całkowitą kaszanę to pewnie zdam. Miejmy nadzieję :) Przynajmniej mam o czym opowiadać a zdjęcia prezentują się całkiem nieźle. Przynajmniej nie jest źle :) ale to też w sumie zależy, bo jestem w stanie wymienić na tyle słabych punktów, że sama mogę się z lekką ręką oblać. Ale nie idę tam, żeby mówić o słabych punktach tylko przekonać komisję, że tak właśnie miało to wyglądać, wg mojej fotograficznej wiedzy :)

Ech zagaduję stres. Mam chwilę to wrzucę może jakieś zdjęcia :)

klaudiafj

Post » Pt lip 03, 2015 12:49 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Wrzuć wrzuć, bo ja chętnie zobaczę! Gdzie zdaje się taki egzamin?

Powodzenia!!!!
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Pt lip 03, 2015 13:11 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Ja zdaje w Związku Polskich Artystów Fotografików.

Kitunia wypija mi wodę z wanny - oczywiście czystą jeszcze, bez mydła. Wczoraj tak mi miałkała, że nie słyszałam jeszcze od niej takiego miałku dziwnego i głośnego, bo woda ciepła była za nisko i ona nie umiała dosięgnąć. Moje koty kochają bardzo ciepłą wodę.
Obrazek

Ostatnio włączyłam Marysi telewizję dla kotów na YT - film był ciekawy :)
Obrazek

Kituś chrapie - widać ząbek i języczek :mrgreen:
Obrazek

Klejenie zdjęć i przeszkadzacz - tuż po drzemce należy się wymyć, najlepiej na środku zainteresowania.
Obrazek

Marysia twierdzi, ze okropna fuszera i chce mi te zdjęcia zerwać i wyrzucić za okno ;)
Obrazek

Kitunia twierdzi, że nie wolno mamie psuć, ale... no spodziewała się po mamie czegoś ciekawszego ;p
Obrazek

Zaczynam się trząść. Idę się szykować już - egzamin jest w galerii w której jeszcze nie byliśmy, więc nie wiem gdzie to jest :/

klaudiafj

Post » Pt lip 03, 2015 13:39 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Kituś chrapie - widać ząbek i języczek :mrgreen:
Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marysia twierdzi, ze okropna fuszera i chce mi te zdjęcia zerwać i wyrzucić za okno ;)
Obrazek

Kitunia twierdzi, że nie wolno mamie psuć, ale... no spodziewała się po mamie czegoś ciekawszego ;p
Obrazek

one się nie znają :)
Obrazek

mir.ka

Post » Pt lip 03, 2015 14:49 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Powodzenia :ok: :ok: :ok:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pt lip 03, 2015 17:50 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Zdałam! I mało tego - byli zachwyceni :) :ryk: nawet powiedzieli ze te białe paspartu z czarnym rdzeniem jest świetne !! Więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło !
Mam przepiękny certyfikat. Pokaże go jak wrócę do domu. Jestem teraz na obiedzie w wege knajpie. Zamówiłam dwa drugie dania bo nie mogłam się zdecydować :p a dziś zjadlam tylko posypke z drożdżowki :mrgreen:

klaudiafj

Post » Pt lip 03, 2015 17:51 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]