że też chce Ci się siedzieć i uczyć
to na prawdę wielka praca żeby to ogarnąć i nauczyć się.
Sama ciągle planuję że pójdę na kurs języka angielskiego ale najzwyczajniej w świecie mi się nie chce
A Ty nie marudzisz tylko wzięłaś się i zrobiłaś
Moderator: Estraven
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:masz mieć pewność a nie tylko nadzieję
Pewność to ja będę miała, jak dostanę na piśmie potwierdzenie pozytywnego wyniku
dostaniesz na pewno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Obyś to w dobrą godzinę powiedziała
przecież lubisz to robić inaczej byś chyba nie zaczynała, wszystko pójdzie dobrze

Ewa L. pisze:Kiedy w pośredniaku chodziłam na kursy z aktywizacji zawodowej nasza prowadząca zawsze nam powtarzała że postaram sie tylko to zrobię, nie chyba jestem dobra w tym czy w tym tylko napewno jestem w tym dobra.....
Grunt to pewność siebie i wiara we własne siły.
agusialublin pisze:Wiesz Mary, ja to Ciebie podziwiam![]()
że też chce Ci się siedzieć i uczyć![]()
to na prawdę wielka praca żeby to ogarnąć i nauczyć się.
Sama ciągle planuję że pójdę na kurs języka angielskiego ale najzwyczajniej w świecie mi się nie chce![]()
A Ty nie marudzisz tylko wzięłaś się i zrobiłaś
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:masz mieć pewność a nie tylko nadzieję
Pewność to ja będę miała, jak dostanę na piśmie potwierdzenie pozytywnego wyniku
dostaniesz na pewno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Obyś to w dobrą godzinę powiedziała
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
przecież lubisz to robić inaczej byś chyba nie zaczynała, wszystko pójdzie dobrze
![]()
będziemy Cię wspierać duchowo
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Kiedy w pośredniaku chodziłam na kursy z aktywizacji zawodowej nasza prowadząca zawsze nam powtarzała że postaram sie tylko to zrobię, nie chyba jestem dobra w tym czy w tym tylko napewno jestem w tym dobra.....
![]()
Na pewno będę spokojna na egzaminie. I na pewno go zdam

Alyaa pisze:Będziemy trzymać kciuki
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Kiedy w pośredniaku chodziłam na kursy z aktywizacji zawodowej nasza prowadząca zawsze nam powtarzała że postaram sie tylko to zrobię, nie chyba jestem dobra w tym czy w tym tylko napewno jestem w tym dobra.....
![]()
Na pewno będę spokojna na egzaminie. I na pewno go zdam
I to jest właściwa postawa i prawidłowe podejście do sprawy . Tak trzymam Maryś![]()
![]()

mir.ka pisze:masz na dobry początek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ewa L. pisze:A już pisałam że kto jeszcze nie spełnił miauowego kociego obowiązku to zapraszamy do głosowania
MaryLux pisze:Alyaa pisze:Będziemy trzymać kciuki
I powtarzajcie mi, że jestem obkuta, pewna siebie i spokojna

Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:Będziemy trzymać kciuki
I powtarzajcie mi, że jestem obkuta, pewna siebie i spokojna
Mówisz i masz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 31 gości