viewtopic.php?f=20&t=169052
Moderator: Moderatorzy
Atta pisze:Donosy piszesz?![]()
Ale coś się tu ten biznes nie kręciZrobie pogłębiony wywiad środowiskowy może złapie się jaka przynęta choćby na te biustonosze
Atta pisze:Mają nie takie wymiary jak należy i albo za duże albo za małe BoszzzA koszulka do tych stringów w kropki ile ma na szerokośc ?
alessandra pisze:Atta pisze:Mają nie takie wymiary jak należy i albo za duże albo za małe BoszzzA koszulka do tych stringów w kropki ile ma na szerokośc ?
jutro dokładnie podam, bo dzis oko mam jedno dobre (gałązką sobie przydzwoniłam), ale z tych rozciagliwych, co oznacza,ze każdy rozmiar wejdzie w zasadzie
Atta pisze:O to chodzi,żeby nie było za wielkie ! bo coś wychudły dziewczyny ostatnio
jej siostra pisze:A jażem zapomniała napisać, że dotarło w poniedziałek i dzięki wielkie
alessandra pisze:Atta pisze:O to chodzi,żeby nie było za wielkie ! bo coś wychudły dziewczyny ostatnio
to tak na wiosnęże tez u mnie zawsze jakoś na zimę
![]()
![]()
to już dogadamy na pw z pomiarami , bo coś nam się bazar skończył
ale chodźta na zaplecze![]()
Atta pisze:alessandra pisze:Atta pisze:O to chodzi,żeby nie było za wielkie ! bo coś wychudły dziewczyny ostatnio
to tak na wiosnęże tez u mnie zawsze jakoś na zimę
![]()
![]()
to już dogadamy na pw z pomiarami , bo coś nam się bazar skończył
ale chodźta na zaplecze![]()
A kto mowi,że koniec ?! niech trwa póki towar na półkach![]()
Na zapleczu bedziem się mierzyć osobiście ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 123 gości