[KONIEC ]exlusive in black -dziekujemy , zamykamy

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw maja 21, 2015 16:21 [KONIEC ]exlusive in black -dziekujemy , zamykamy

Reaktywujemy na prośbę czytelników i uczestników innych bazarków , tym razem celem wsparcia naszych nowych podopiecznych
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

viewtopic.php?p=11140289#p11140289

bazarek jest w opcji mieszanej , tj. niektóre rzeczy tylko w KT , niektóre w KT oraz licytacji, która trwa 7 dni od pierwszej oferty.
koszty wysyłki ponosi kupujący wg cennika PP

zapraszamy :201461

Bazarek dla Pań, które lubią trochę elegancji, myślę,że każda, niezależnie od gustu ,ma w szafie na specjalne okazję , jakiś "cymesik" .
Ten bazarek jest właśnie z takimi cymesikami. :wink:
Rzeczy są bardzo dobre gatunkowo, nie używane , tylko przeleżałe w szafie niektóre raz lub dwa założone, ze względu na moja słabość do bielizny i jej ilość :oops: , po prostu nie zdążyłam nawet ich nosić i nie rozstałabym się z nimi, gdyby nie ten kształt doskonały, który mnie dopadł :mrgreen: Na metkach jest firma oraz rozmiar.
Na pewno nie są to rzeczy codziennego użytku i na pewno nie chiński wyrób :ok: jednak , mam nadzieję,że znajdzie się parę Pań , które lubią takie wyrafinowane cacuszka -zapraszam serdecznie. :D

1.Zestaw małych filiżanek 4szt plus cukiernica z nietłukącej porcelany
licytacja od 15zł
KT: 20zł - kupiła jej siostra -pięknie dziękujemy :1luvu:

2.Sukienka koktajlowa rozmiar 38 z zorżety wykończona atłasem , dł przed kolano przy wzroście 165 , szwy wiedeńskie, ładnie leży
ObrazekObrazekObrazek

KT: 60zł

3.Sukienka imprezowa , rozmiar 38 , dł.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
zakupiona w greckim butiku , włożona raz , materiał połyskujący , dobrze układa sie do figury , preferowane nie noszenie bielizny pod spód :mrgreen:
KT: 80zł

4.Sukienka sylwestrowa/ wieczorowa , rozm. 40, żorżeta, polyestowa podszewka , dł. niemalże do kostek przy wzroście 165cm.
ObrazekObrazekObrazek
KT: 100zł

5.Sukienka a'la Marlyn Monroe -sugerowane nie stać przy wiatrakach i innych wywiewach, roz.42 :wink:

licytacja od 40zł
KT: 60zł-kupiła Madie -pieknie dziekujemy :1luvu:

6. Koszulka nocna w stylu empire , rozm. 80C/D w pięknej jasnej czerwieni , z tyłu zapinanie
-kupiła Atta :1luvu:

7. Komplet : gorset z przepięknej koronki z wyściełanymi poduszkami oraz stringi 75D
ObrazekObrazekObrazekObrazek
licytacja od 65zł
KT: 90zł

8. Komplet czarny plus głęboka czerwień : gorset z fiszbinami, wyściełan miseczki rozm. 80D plus stringi
licytacja od 60zł
KT:80zł

9. Biustonosz miękki z gipiury w kolorze pięknego fioletu- niestety zdjęcie tego nie oddaje
ObrazekObrazekObrazek
licytacja od 10zł
KT:15zł

10. Biustonosz z wyściełanymi miseczkami czarny
ObrazekObrazek
licytacja ; od 15zł
KT: 20zł

11. Stringi , rozm. 40 /M -część kompletu nocnego -nieużywane, natomiast koszulka jest w b. dobrym stanie lecz używana, zatem na życzenie do dokupienia

kupiła Atta :1luvu:

12.Majtki wysokie wyszczuplające rozm. 40 , jest dwie sztuki

:arrow: kupiła jej siostra -pięknie dziękujemy :1luvu:
:arrow: kupiła jej siostra -pięknie dziękujemy :1luvu:

13. Stringi czarne z lilafiolet wstawka gipiurową , rozm. 38/40
ObrazekObrazek

licytacja : od 10zł

14. Stringi czarne z różową gipiurą , mam dwie sztuki, rozm. 40/42
ObrazekObrazek
:arrow:
:arrow:
licytacja : od 10zl
KT: 18zł

15. Stringi czarne z kremowa wstawką gipiurową, rozm. 38/40
ObrazekObrazekObrazek
licytacja od 10zł

16.Stringi czarne z gipiurową wstawką czerwono-różową , rozm. 40/42
ObrazekObrazekObrazek

licytacja : od 10zl
KT: 15zł

i przysłowiowa wisienka na torcie :wink:

17. Sukienka biała, dwa razy założona (do ślubu i raz po), szyta na miarę z atłasu i gipiury , ozdobiona perełkami , rozmiar 38 , w razie zainteresowania podam wszelkie wymiary.

100zł

rozliczenie:

jej siostra 35zł :1luvu: wpłata :1luvu: wysyłka : 27-05-2015r.
Atta 20zł :1luvu: wpłata: :1luvu: wysyłka: :ok:
Madie 60zł :1luvu: wpłata: :1luvu: wysyłka: 02-07-2015r.

jej siostra 15zł :1luvu: wpłata : :1luvu: wysyłka: 28-08-2015r.
Ostatnio edytowano Czw sie 27, 2015 14:58 przez alessandra, łącznie edytowano 24 razy

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt maja 22, 2015 13:32 Re: Tulinek poleca exclusive in black -dla Smarka

Dlaczego mój rozmiar jest taaaki duży :201429
Przepięknie tutaj. I Smarczuś taki potrzebujący...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt maja 22, 2015 13:34 Re: Tulinek poleca exclusive in black -dla Smarka

jerzykowka pisze:Dlaczego mój rozmiar jest taaaki duży :201429
Przepięknie tutaj. I Smarczuś taki potrzebujący...

ba -się pytasz, a czemu mój też? :( takich rzeczy teraz już nie dostanę , wszystko w cholernych Chinach robią -nawet markowe rzeczy i potem masz rozmiar taki na metce ten sam a nos można go sobie wsadzić :evil:
nawet nasze dobre firmy bieliźniane sie popsuły jakosciowo :?

alessandra

Post » Pt maja 22, 2015 14:16 Re: Tulinek poleca exclusive in black -dla Smarka

Łooo jakie essclusive że ho ho !! Emiprowa fajowa tylko nie mam takiego pokaznego cyca :? Hmm... może i lepiej bo piniendzy już też ni ma :ryk:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pt maja 22, 2015 14:29 Re: Tulinek poleca exclusive in black -dla Smarka

empirowa akurat do każdego rozmiaru praktycznie się nadaje, no może prócz rozm. A , nie ma wyprofilowanego biustonosza, jest to w zasadzie podtrzymujacy wzmocniony pas , zatem sie łobejrzyj w lustrze raz jeszcze i podumaj czy aby aby
-o ile w biustonoszu miekkim fioletowym cyc poczebny, o tyle tutaj nie :mrgreen:
a milutka jest

alessandra

Post » Pt maja 22, 2015 14:34 Re: Tulinek poleca exclusive in black -dla Smarka

A ile ma (w centymetrach) od góry na tej koronce? To mi więcej powie niż te cyferki w rozmiarówce stanika ;)

Atta

Post » Pt maja 22, 2015 14:38 Re: Tulinek poleca exclusive in black -dla Smarka

jak z rana mierzyłam to mi wypadło ok. 37cm , czyli 74 pod biustem by było, moge jeszcze dokładniej zmierzyć ,a bo zapomniałam dodac,że ten pas biustowy sie rozciaga, wiec zmierzyć muszę przed i po rozciągnięciu :roll:

alessandra

Post » Pt maja 22, 2015 14:40 Re: Tulinek poleca exclusive in black -dla Smarka

Bardziej interesi mnie przed rozciągiem :ok: Wtedy bede wiadomo czy mi się dopasuje na tym co mam czy bedzie latać wokół :mrgreen:

Atta

Post » Pt maja 22, 2015 14:48 Re: Tulinek poleca exclusive in black -dla Smarka

Hmmm... chociaż nie wyciągnięte wydaje sie małe :P Moje koszulki maja 44-45 cm ,no ale nei mają ściągaczy.
Tak kombinuje, że wychodzi iż by sie nadawała. To teraz muszę przekonać do owego jakże niezbędnego zakupu mężusia :mrgreen: W końcu chce mieć trochę przyjemnosci w życiu czy nie! Się okaże z wieczora :ok:

Atta

Post » Pt maja 22, 2015 14:58 Re: Tulinek poleca exclusive in black -dla Smarka

Atta pisze:Hmmm... chociaż nie wyciągnięte wydaje sie małe :P Moje koszulki maja 44-45 cm ,no ale nei mają ściągaczy.
Tak kombinuje, że wychodzi iż by sie nadawała. To teraz muszę przekonać do owego jakże niezbędnego zakupu mężusia :mrgreen: W końcu chce mieć trochę przyjemnosci w życiu czy nie! Się okaże z wieczora :ok:

:lol: ta ja :ok: za przekonywanie :mrgreen:
a pomiar dam jutro rano , bo w domu mam fant a komp w pracy :wink:

alessandra

Post » Pt maja 22, 2015 16:07 Re: Tulinek poleca exclusive in black -dla Smarka

Kiedy ktoś nam mówi, że domowy kot poradzi sobie na ulicy, bierzemy głęboki oddech i tłumaczymy, że sobie nie poradzi.
Na potwierdzenie naszego zdania pokazujemy Wam zdjęcia naszego nowego podopiecznego, roboczo nazwanego Smark, który miał poradzić sobie na ulicy.
Drastyczne zdjęcia ? TAK, drastyczne, życie na ulicy jest drastyczne, a lada dzień rozpocznie się wyrzucanie zwierząt przed wakacjami.

Smark trafił do nas z Dębca - skrajnie wychudzony, z wysoką gorączką, odwodniony oraz CAŁY zaklejony ropą, która lała się z nosa, oczu i pyszczka. Na dokładkę miał kleszcze.
Jego stan jest zły i kocurek musiał zostać w szpitalu na obserwacji. Dostał kroplówkę, niezbędne leki i jedzenie.

Smark nie powinien do nas trafić, nie stać nas na kolejnego chorego kota. Obecnie w fundacji mamy tylko 4 zdrowe koty, reszta to koty chore przewlekle bądź wymagające regularnych wizyt u weterynarza i badań.

Bardzo, ale to bardzo prosimy Was o wsparcie Smarka, jego leczenie będzie kosztowne, a później czeka go profilaktyka i kastracja.

Weronika "Kłębek"

alessandra

Post » Pt maja 22, 2015 19:29 Re: Tulinek poleca exclusive in black -dla Smarka

Ugiął się pod naciskiem więc czerwone moje :mrgreen:

Atta

Post » Pt maja 22, 2015 19:36 Re: Tulinek poleca exclusive in black -dla Smarka

Atta pisze:Ugiął się pod naciskiem więc czerwone moje :mrgreen:

Super. Jest przepiękna. Gdyby moje co nie co się mieściło, to bym Ci sprzątnęła ją :D /
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Pt maja 22, 2015 19:45 Re: Tulinek poleca exclusive in black -dla Smarka

No widzisz albo nas za dużo do tego rozmiaru albo za mało :? A staniki też bym brała ale co one podtrzymają skoro za szerokie? ;)

Atta

[następna]