Sihaja pisze:heeejNowy dzień
Ma być cieplej
Ni chyba jest

Hej Dorcia!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:heeejNowy dzień
Ma być cieplej
klaudiafj pisze:Hej Kretuszki![]()
Bożenko byłam w księgarni i też kupiłam KelbiegoSekrety Mistrza Fotografii - nowe spojrzenie Scotta K.
Te co chciałam to kosztowały ponad stówę, a tą wzięłam z ciekawości i miałam w rękach dwie jego książki - w jednym były takie sobie rzeczy, ale w tej wszystko o oświetleniu portretu plus inne ambitne rzeczy jak produkt - przeczytałam jedną czy dwie strony, przejrzałam całość i to jest to czego mi teraz potrzeba
Strzał w 10!
Masz tą samą książkę? AAAA teraz widzę, że na okładce na aparacie pisze - część 5
Jest świeżutka z 2014 r. A Twoja to która część? Czytałaś już?
Była też Historia KotówW księgarni w której byłam Matras, wszystkie książki mają pełne ceny, promocje dotyczą obyczajowych. A te np foto - zniszczone czy nie zawsze najwyższa możliwa cena. Teraz mi się przypomniało - książki w ogóle są okrutnie drogie, ubolewam nad tym, bo uwielbiam książki kupować, lubię mieć swoje książki. Jakby były tańsze to więcej ludzi by je kupowało i czytało! Ja bym więcej kupowała. W dzieciństwie moja mama mi całe duże siatki przynosiła książek z księgarni. PO podniosło vat na książki z 0% na 5%. Wczorajsza debata pokazała jaki Komorowski to nieobliczany i agresywny dziad. Duda pokazał klasę jak zawsze. Ja głosuję przeciwko Komorowskiemu , czyli na Dudę. Na jesień głosuję na Kukiza dalej
kalair pisze:Nooo..to będzie fajowy spadek! To ja poproszę o zapis w testamencie!
Ja mam 5 książek o o fotografii.
MonikaMroz pisze:Dzień dobry
A po mnie nie będzie żadnego spadku :/
Jak mija dzionek?
Wnerwia mnie ta pogoda. jak ide do pracy o 6,30 to dygoczę z zimna a jak wracam to muszę w ręku ubrania nosić. Masakra
klaudiafj pisze:kalair pisze:Nooo..to będzie fajowy spadek! To ja poproszę o zapis w testamencie!
Ja mam 5 książek o o fotografii.
Dobrze, postaram się
Idę na rower, jedziemy na rajd po komisach samochodowych na rowerach i też nie wiem czy nie zmarznę w jednej bluzie :/
agusialublin pisze:anulka111 pisze:Po pracy zwialam do ogrodka
ja też bym tak chciała![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Lifter, MB&Ofelia, puszatek i 11 gości