Widać Siemuś to brat bliżniak Koty to stworzenia magiczne Dzisiaj praca wogrodzie.Musze poprzesadzac rosliny które rosna bardzo wysokie i tak sie rozrosły ,z e zasłoniają cały bylinownik.Przesadzę je na północno-zachodnia stronę.Nie wiem czy tam się przyjma ale to jedyna miejsce gdzie powinno im byc dobrze i nie będa przeszkadzać.
W piątek odwiedziłam Basię i dostałam całą wielką donicę prawdziwych niezapominajek z Basinego raju. Na razie podlałam je tylko raz, bo przyroda ze mną współpracuje w sprawie niezapominajek i deszczyk je podlewa. Posiedziałyśmy sobie z kotami na werandzie i oddałyśmy się kilkugodzinnym pogaduszkom. Byłyśmy też na spacerku z psami na starorzeczu Bugu. Było bardzo miło. Odpoczęłam. Basię niestety dalej bolą dłonie i trudno jej cokolwiek robić rękami. Może to rzeczywiście cieśń nadgarstka...
Napisałam bardzo długi post i mi uciekł Melańcia przegalopowała przez klawiaturę. Przyszła na pogłaskanko-nie sposób sie było gniewać. Za to jutro zamieszczę nowe zdjęcia .Niezapominajki będą ,dogi i koty jak któregos złapię na słoneczku:) Dziękuje ,ze jesteście.Będe wieczorkiem ze zdjęciami