Ona ma charakterystycznie umaszczony pyszczek. Oczy mamy wciąż szeroko otwarte.
Kciuki stale, sił wielu i nie poddawaj się !

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Basiai pisze:Nie dość, że efektów moich poszukiwań brak to jeszcze wkoło pełno "doradców" pukających się w czoło i mówiących "jeszcze jej szukasz, weź przestań, jak ci tak brakuje kota to sobie weź nowego. Kika już się nie znajdzie trzeba się z tym pogodzić." Mam nadzieję, że starczy mi sił, aby nie poddać się tym pesymistycznym wywodom. Doła mam co chwilę, szczególnie jak jadę na interwencję i spotykam obcego kota wyglądającego jak moja kotka. Ale jak sobie pomyślę, że ona gdzieś tam na mnie czeka, a może nawet sama próbuje szukać domu to zaraz zbieram się w sobie i nie odpuszczam. Kika nie zasługuje na bezdomność. Sprowadzę ją do domu. Może los się do nas uśmiechnie i pozwoli na szczęśliwe zakończenie.![]()
![]()
mziel52 pisze:Na forum już się kilkakrotnie sprawdziło, że wzięcie nowego kota przyspiesza odnalezienie starego.
Lidka pisze:Przypominaj się tez na wątku NIekochanych. Albo chociaż sprawdzaj koty, które tam są dodawane. Bo tam są zdjęcia wszystkich kotów przychodzących do katowickiego schronu/
ankacom pisze:Fundacja Kotkowo - wszystkie kocie sprawy
5 maja o 00:05 ·
Taka historia...
Kocica ze zdjęcia została znaleziona pod Gródkiem. Okazało się, że zaginęła 22 sierpnia 2012 roku w Białymstoku, po prawie 3 latach została znaleziona około 40 kilometrów od miejsca zaginięcia I wróciła do właścicieli
Była kotem wychodzącym i zapewne komuś się spodobała...
Basiai pisze:ankacom pisze:Fundacja Kotkowo - wszystkie kocie sprawy
5 maja o 00:05 ·
Taka historia...
Kocica ze zdjęcia została znaleziona pod Gródkiem. Okazało się, że zaginęła 22 sierpnia 2012 roku w Białymstoku, po prawie 3 latach została znaleziona około 40 kilometrów od miejsca zaginięcia I wróciła do właścicieli
Była kotem wychodzącym i zapewne komuś się spodobała...
A to historia. Ciekawe jak odnaleziono właścicieli?
Trzeba szukać i mieć nadzieję
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 170 gości