♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuri dezerter

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 24, 2015 9:55 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriś i egzystencja

magdar77 pisze:Mina Nurisia jest rozwalająca. :ryk:
To jest to samo spojrzenie, które ma Moki i które jednoznacznie wskazuje na ilość szarych komórek :-D

Kobito! Nuri ma bardzo inteligentne spojrzenie!
Minę wskazującą na zawartość wnętrza łepetynki często ma na pysiu Czarnidełko. Jak przy okazji wysunie się jej koniec jęzorka (Carmen jest szczerbata) to można boki zrywać. Może kiedyś uda mi się sfocić, to będzie porównanie.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt kwi 24, 2015 11:34 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriś i egzystencja

Pierwsze zdjęcie, mina kotka, bezcenna :D

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pt kwi 24, 2015 13:27 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriś i egzystencja

ja zawsze mówię, że mam jedno kotka mądrego a drugiego szczupłego :P
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pt kwi 24, 2015 14:26 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriś i egzystencja

Obrazek
ja mam takom mondrom minę że aparat łapie ostrość na lampie w tle.
Nuriś urażony
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Pt kwi 24, 2015 19:55 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriś i egzystencja

Ale o so chosiiii? :ok:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Pon kwi 27, 2015 9:26 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriś i egzystencja

Obrazek

Norrrmalnie jak kot wystawowy :1luvu:

Obrazek

ktoś tam ode mnie coś ?

Obrazek

Aaale pieknie <3
Ty te i całą resztę tak okwieconą masz kole domu ?

Obrazek
a ta cioteczka tak daleko :oops:

filmik :1luvu: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto kwi 28, 2015 13:03 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriś i egzystencja

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Czw kwi 30, 2015 9:55 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriś i egzystencja

http://www.zooplus.hu/shop/macska/macsk ... 0cm/304236

w weekend bedzie, kupilam minimalnie uzywany i przywioza do domu, identyczny tylko brazowy :)
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Sob maja 02, 2015 14:04 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriś i egzystencja

Widzę, że mój zięciu będzie miał nowy drapaczek! :D :piwa:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob maja 02, 2015 18:04 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriś i egzystencja

jak w końcu tu dotrze :roll: może w poniedziałek

Obrazek
cześć :mrgreen:

pomalowałam sypialnię na niebiesko (jest ślicznie), odświeżyłam 1/3 fug i kupiłam potrzebne materiały do muralu w pokoju. Potrzebuję jeszcze dwa małe wiaderka farby do jednej ściany w pokoju i jednej w kuchni. Może jeszcze w łazience pomaluję jak mi się będzie chciało. I będzie idealnie.
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie maja 03, 2015 10:05 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriś i egzystencja

Jaki odcień niebieskiego? pastelowo czy nasycony? Dobrze, że robota pali się w rękach :) Koty pomagały?

Aia

Post » Nie maja 03, 2015 11:02 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriś i egzystencja

Jak ślicznie wyglądacie z Melisią :1luvu:
Fajnie, że urządzasz sobie nowe mieszkanko :D i okolicę masz piękną :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie maja 03, 2015 12:05 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriś i egzystencja

Aia pisze:Jaki odcień niebieskiego? pastelowo czy nasycony? Dobrze, że robota pali się w rękach :) Koty pomagały?

Koty spały, to też pomoc bo w końcu malowałam sypialnię :D

Obrazek

taki pastelowo niezapominajkowy. pozostałe dwie ściany są bardziej pastelowe, na zdjęciu wyszło jakby były żółte. tylko lustro spadło bo powiesiłam je na gwoździach ale na następny weekend będę miała wiertarkę to je powieszę jak należy. nasycone ściany to nie do końca moja bajka, fajne są ale na dłuższą metę męczę się w takich pomieszczeniach. Za to kwitnący migdałowiec w pokoju już rośnie :twisted:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie maja 03, 2015 12:19 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriś i egzystencja

Tak, nasycone potrafią męczyć (ciekawe jak się będę czuła z jedna czerwoną ścianą). Pamiętam pokój mojej koleżanki - wrzosowo-lawendowy - kolory przepiękne! ale jak dłużej posiedziałam, to uznałam, że bym nie wytrzymała w takim pomieszczeniu, szczególnie, że koleżanka tam spała. Ja niby w sypialni mam bardzo nasycony kolor, ale na maksa stonowany (ciemny brąz, który uspakaja i nastraja do snu ;))
Twój Arielko, jest bardzo ładny :) Zaintrygował mnie jeszcze ten mural, o którym wspomniałaś (jestem wielką fanką miejskich murali ;))
Koty bardzo grzeczne i wielce pomocne! :P Mój pies, kiedy malowałam jedną! futrynę, oczywiście chodził cały w farbie....

Aia

Post » Nie maja 03, 2015 12:36 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda & Nureyev ♥ ♪♫♫ Nuriś i egzystencja

mural, bohomaz, jak zwał tak zwał... pokażę jak skończę, będzie to drzewo migdałowe naturalnej wielkości wyrastające na ścianie, w tej chwili ma pień, gałęzie i już zaczyna kwitnąć ;)
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

[poprzednia][następna]