Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 30, 2015 18:33 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Pojechali.... 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw kwi 30, 2015 18:41 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Udanej wyprawy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw kwi 30, 2015 19:00 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Bawcie się dobrze i wasze kotki też będą miały nową rozrywkę. Aż 8 osób na mizianki i głaski. :201461 :201461

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw kwi 30, 2015 19:37 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

a wy o której jutro wyruszacie?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw kwi 30, 2015 19:41 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Bawcie sie dobrze :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw kwi 30, 2015 21:01 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Hej :)
Jestem już po zawiezieniu kotów. Dziewczyny przez całą drogę były spokojne, Kitusia w ogóle się nie denerwowała a Marysia bała się bardzo, ale ładnie jechała. W domu zaraz Marysia uciekła gdzieś, ale po odnalezieniu zaczęła zwiedzać. Kitusia za to od razu zaczęła oglądać i chodzić z pokoju do kuchni - było widać, że pamięta dobrze, jak była u babci. Spodziewałam się, że obie schowają się za łóżko i będzie po problemie a one obie chodziły ciągle wszędzie :) Mój brat dał im jeść w końcu to kotki pojadły. A potem robił sobie kanapki z szynką i nie uwierzycie - Kitul wspiął się na nóżki jak wysoko dała rade i wyciągnęła łapki do góry błagając o szynkę. Mój Kitul błagał o szynkę 8O 8O 8O Rafał dał jej kawałek i zaniósł Marysi i Kituś zjadła cały plaser a Marysi się więcej nie dostało, bo nie przyszła, a było zamieszanie. Kitul nie opuszcza kuchni, gdzie siedzi z babcią. Marysia podsiadła Rafałowi krzesło przy kompie i siedzi brat na półdupku ;p
Ale jak wychodziliśmy to Kitusia przybiegła do przedpokoju i siadła przy drzwiach gotowa do wyjścia - normalnie szok kolejny - przyjechała w odwiedziny, pojadła, wybłagała szynkę, a potem idziemy do wyjścia i jedziemy do domku - co za gość :D Ale moja mama ją wzięła na ręce i zaniosła jak to mówi - do wujka.
Więc wszystko super, ale martwię się, że mój brat zapatrzy się w komp a ktoś otworzy drzwi wejściowe i Kitusia ucieknie. Albo Marysia. Boje sie tego.
Ledwo wyszłam to już dzwoniłam. Potem pisałam a teraz znowu pisałam i czekam na wieści.
Brat się boi, że jak narobią w nocy do kuwety to mu oczy zajdą łzami z tego smrodu ;p
Ogólnie teraz dziewczyny siedzą tam i MArysia na krześle przy kompie a Kituś z babcią w kuchni.
Przy wyjściu jeszcze się odwróciłam a Marysia już spacerowała po blacie kuchennym 8O Na co mama pobiegła oczywiście ją przepędzić, a ja sobie myślę, to Ci Maryś - przyszła bo dzielili szynką i na tyle pewnie się czuje, że po blatach kuchennych biega - dumna jestem z moich dzieci :mrgreen:
Ogólnie to pełne ręce mają z kotami, bo te wszędzie łażą :D A ja nie chcę żeby chodziły do dużego pokoju, bo tam jest balkon i nie chce by chodziły do przedpokoju, bo drzwi się tam otwierają jak ktoś nieumiejętnie zamknie :/
Trochę zdjęć :) Przed wyjazdem:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Gotowa do wyjścia:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
W drodze w aucie:
Obrazek
Obrazek
U brata w pokoju:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Mój brat z kotami :)
Obrazek

Teraz idę się pakować :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw kwi 30, 2015 21:48 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Fotki jak zwykle śliczne koteczki naturalnie najpiękniejsze. Zwiedzajcie i bawcie się dobrze. Udanej wyprawy i pogody dobrej i słonecznej Wam życzę.
Obrazek
Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw kwi 30, 2015 22:10 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Bardzo dziękujemy :) Zdjęcia na szybko z telefonu :) O niczym innym nie myślę jak o moich dziewczynach, wciąż zadręczam brata pytaniami :oops:

klaudiafj

Post » Czw kwi 30, 2015 22:15 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Ciekawe , ile kilo kotów więcej odbieżesz ? :mrgreen:

barbarados

Post » Czw kwi 30, 2015 22:24 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Oby tyle samo, lub więcej niż mniej :/ Jakby miało się coś stać... brat mówi, że Kitula go wkurza bo drapie w drzwi :( bo drapie, bo to drapak paskudny jest. Pół biedy że w drzwi od brata, bo chce iśc do kuchni, mam nadzieje że nie bedzie drapać we wszystkie drzwi i budzić wszystkich jak nas tu, bo wtedy nie wiem co będzie - przyśpieszony powrót :/

klaudiafj

Post » Czw kwi 30, 2015 22:36 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Najpierw wyjedźcie . Potem się zobaczy . Martwienie się na zapas nic nie da .

barbarados

Post » Pt maja 01, 2015 7:54 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Witajcie:) zaraz jedziemy.
Koty plakały, nawet Marysia kolo 5 rano obie. Brat sie denerwuje bo nie wie czemu tak sie dzieje - prawde powiedziawszy ja tez nie :/
Rano mama szla do pracy to pewnie jej towarzyszyly.
Schronisko w Bytomiu opublilowalo post rano ze znalezli koteczke - identycznego Kitusia brudnego. Kazalam Rafalowi sie przyznac czy na pewno patrzy na Kitusie.
Caly wyjazd sie będę martwic. Dzis mi sie wydaje że te 3 dni to strasznie długo- dzis caly z nocą, jutro cały z noca i zalezy caly dzien lub dzien z noca - zalezy o ktorej wrocimy.
Mama dzis jest w pracy - bedzie po 19, jutro tez. Niedziele jest w domu. Mam nadzieje ze przyjdzie dziewczyna od mojego brata to zabawi kotki, tez ma kota.
Rafal rano znalazl plame siku w kuwecie, a pod nią kupe - zrobił mi caly opis i byl w szczerym zdziwieniu ze ani oczy mu nie łzawiły ani sie nie obudzil nawet :)

klaudiafj

Post » Pt maja 01, 2015 8:09 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Hej Klaudia :1luvu:
Udanego weekendu życzę :D

To zrozumiałe, że martwisz się, ale wszystko będzie dobrze :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt maja 01, 2015 8:38 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bawcie się dobrze i dziewczyny też :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt maja 01, 2015 8:47 Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4

Dziękuje - dopiero wyjechalismy. Rozmawialam z mama i powiedziala ze wszystko jest w porzadku i ze koty rano towarzyszyly jej jak sie szykowala do pracy. Polasily sie, pomiałkały i poszly dalej spać. Mowi ze nic nadzwyczajnego i ze Rafal da sobie radę :)

Ogólnie to jestem z nich dumna. Pojechaly do babci i zachowuja sie jak wnuczki. Chodza po mieszkaniu a nie siedzą za kanapą. Rozmawiają z babcią i domagają sie szynek :) serce matki rośnie :) szczegolnie że to są koty wiec im trudniej się zaaklimatyzować - a dzielnie dają radę :)

Jak dobrze że moge o tym Wam opowiadać, bo bym chyba skisła :) Kitusia wszystko pamięta i pamięta gdzie szynki dają :) <3 normalnie nawet minuty nie poświecilam na myślenie o Karkonoszach, mysle tylko o kotach. Zwierzylismy sie sobie z m. że ciagle widzielismy koty w domu przez noc ;)

klaudiafj

[poprzednia][następna]