» Śro kwi 29, 2015 15:47
Re: Bytomskie Łobuzy :) cz. 4
Tak :/ biega teraz jak głupi i nie wie co ma ze sobą zrobić.
Do tego czytam teraz o schronisku w Bytomiu - ktoś, nie wiem kto, debil włączył nagonkę na schronisko. Wzięli jakiś stary film, sprzed tego co jest teraz, wzięli zdjęcia nie wiadomo skąd i głupi debilni ludzie podchwycili to i jest teraz grupa ludzi, którzy wyzywają schronisko i ludzi tam pracujących od bestii. Mam ochotę zgłosić to na policje. Schronisko w Bytomiu to pierwsze schronisko z którym miałam styczność i jest wspaniałe. Od roku byłam tam częstym gościem - psy mają czysto, mają swoje budy, ostatnio zakupiono milusie posłanka dla kotów, koty mają wybieg z gałęziami, personel jest miły i nigdy nie, kompletnie nic nie było tam takiego co mogłoby wzbudzić moje wątpliwości. Co dziennie przychodzi tam mnóstwo ludzi, mnóstwo wolontariuszy - każdy by widział. A wszyscy są zachwyceni. Schronisko ma od niedawna stronę na fb i jeszcze więcej robi dla zwierząt. Widać, że oni kochają zwierzęta. Jestem w szoku. Powiem Wam, że kocham Bytom, również za ludzi, ale część ludności jest po prostu do wybicia. To są dla mnie ludzie idioci o inteligencji kamienia. Chyba niektórych kole w oczy, że w tym schronisku jest tak dobrze, bo jest, bo to widziałam wielokrotnie!!! Rodziny, które adoptowały psiaki czy kociaki są w ciągłym kontakcie ze schroniskiem, gwiazdy przyjeżdżały do schroniska...aaaaaa k....aaaaa to się nadaje do sądu za oczernianie dobrego imienia ! A ci co oczerniają nigdy tam nie byli, nigdy nie adoptowali zwierzaka i nigdy nie dali złamanego grosza.
Skarby: