Moderator: Estraven
gatiko pisze:Mogłabym się podłączyć, tam na to wygodne łoże ??![]()
Jeżyk...jaki cudny kolczatek...![]()
Zawsze zaglądam, podczytuję, Basiu. Paczam, jak z Twoim samopoczuciem i co u zwierzów . Kciuki za zdrowie ( Twoje i futer ) oczywiście, zawsze.
Bunio& Daga pisze:Jeżyk wypuszczony na ogród odszdł w swoja stronę. Dagmarą może sie nauczy ,że nie należy zaczepiać kolczastychKiedys było tu bardzo duzo jeży ,obecnie nie są czestymi gośćmi ale się pojawiaja co mnie bardzo cieszy.
Na łożu czaem cięzko znależć miejsce dla siebie. Bywa tak ,z e wypraszam towarzystwo kiedy chcę sie położyć.Obrażeni spełzają by po chwili wcisnąć się na upatrzone pozycje.Bywa niewygodnie ale zwierzątkowo lubi się przytulać![]()
Wszyscy maja swoje materace ale najfajniej jest siedziec obok mnie na mojej kanapie w moim pokoju-mają
c mnie na oku
![]()
Co do moich wyników to dopełni szczęscia dowiedziałm się ,ze mam wrzody na żoładku.Lekarz dokliczył się 7 szt Mają ok 7mm reszta mniejsza. Najprawdopodobniej polekowe.Tyle ,z eja juz od lat odczuwałam pewne dolegliwośc. Za trzy tygodnie histopatologia.na razie wynik ze zdjeciami.
Badanie istotnie nieprzyjemne ale do przezycia .Dzisiaj piekna pogoda. Pójdę zeswoimi na spacerek bo chyba deszczyk nam się szykuje
Ja mam dwa kotki, więc mało miejsca zajmują. Uwielbiam je obok siebie. Bywa,że budzę się w przedziwnej pozycji, ze zdrętwiałymi kończynami i bólem,ale czuję takie słodkie , mięciutkie , ciepłe ciałko i ... tak szkoda mi się poruszyć, więc drętwieję dalej, dokąd daję radę 

gatiko pisze:Cuuu dooo wnee.. Nie umiem inaczej ubrac w słowa, bo mi ich brak.![]()
Ja chcę tam zamieszkać![]()
Dzięki za podzielenie się widokami
Zwierzaki cudne, kotuś smutasek. Psiaki ogromne, ma Cię kto pilnować
Bunio& Daga pisze:gatiko pisze:Cuuu dooo wnee.. Nie umiem inaczej ubrac w słowa, bo mi ich brak.![]()
Ja chcę tam zamieszkać![]()
Dzięki za podzielenie się widokami
Zwierzaki cudne, kotuś smutasek. Psiaki ogromne, ma Cię kto pilnować
To przyjedz.Zbliza się lato.Przgadamy całe noce,Obydwie mamy wiele wspólnego.Nie obiecuje Ci ,z eakurat spotkamy jeża ale jest wiele innych ciekawostek .
Wspaniałe widoki i ptaki,
Nie wiem tylko jak masz daleko.Przemysl sprawe i spotkamy się na babskim wieczorze bo Liliana na pewno dojedzie.Nie gwarantuje jedynie ,z e nie zainstaluje Ci sie w nocy w łózku kot,Pisze poważnie. Niebawem nadejdzie lato i bedzie ciepło i wspaniała pogoda .Zróbmy sobie wakacje
Bunio& Daga pisze:To przyjedz.Zbliza się lato.Przgadamy całe noce,Obydwie mamy wiele wspólnego.Nie obiecuje Ci ,z eakurat spotkamy eza ale jest wiele innych ciekawostek .
Wspaniałe widoki i ptaki,
Nie wiem tylko jak masz daleko.Przemysl sprawe i spotkamy się na babskim wieczorze bo Liliana na pewno dojedzie.Nie gwarantuje jedynie ,z e nie zainstaluje Ci sie w nocy w łózku kot,Pisze poważnie. Niebawem nadejdzie lato i bedzie ciepło i wspaniała pogodaZróbmy sobie wakacje
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55 i 62 gości