Sama pirulasińska od dziś jest na diecie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alessandra pisze:u mnie podobnie jak u felin, znaczy się chyba jakoś tak regionalnie z tymi gabarytami czy jak?![]()
felin pisze:alessandra pisze:u mnie podobnie jak u felin, znaczy się chyba jakoś tak regionalnie z tymi gabarytami czy jak?![]()
Myślisz, że w Galicji jeszcze takie zaszłości po zaborach zostały?
ewar pisze:U mnie to by się sprawdzało, bo ja chuda jestem![]()
Reniu, litości, 10 kilo?Jakiś obłęd z tym odchudzaniem
ewar pisze:Każdy ma jakieś kompleksy, za gruby, za chudy, za niski, za wysoki..itd.Wiem, że trudno z tym walczyć, ale idealny wygląd nie oznacza, że jest się szczęśliwym.Whitney Houston miała wszystko o czym można zamarzyć.Była piękna, utalentowana, sławna, bogata..itd.I co? A co oznacza idealny wygląd? Kanony urody się zmieniają, ważne jest dobre samopoczucie, zdrowie i już.Wallis Simpson mówiła wprawdzie, że kobieta nigdy nie jest za chuda i za bogata, ale czy ja wiem?
pirulasińska pisze:A u mnie rekordzistka to Kiri - 6,2 kg, Tamu waży "tylko" 5,7 kg.
Sama pirulasińska od dziś jest na diecie, musi schudnąć 10 kg.
ewar pisze:Każdy ma jakieś kompleksy, za gruby, za chudy, za niski, za wysoki..itd.Wiem, że trudno z tym walczyć, ale idealny wygląd nie oznacza, że jest się szczęśliwym.Whitney Houston miała wszystko o czym można zamarzyć.Była piękna, utalentowana, sławna, bogata..itd.I co? A co oznacza idealny wygląd? Kanony urody się zmieniają, ważne jest dobre samopoczucie, zdrowie i już.Wallis Simpson mówiła wprawdzie, że kobieta nigdy nie jest za chuda i za bogata, ale czy ja wiem?
Lifter pisze:a JA OD NOWEGO ROKU -8 KG. I to bez katowania sie specjalnymi dietami itd. Wystarczy codziennie godzina intensywnego spaceru (do i z pracy daje 1 h) oraz licznik kalorii w smartfonie, ustawiony tak by zrzucac 0.5 kg tygodniowo. Jem to co zawsze, tylko TROCHE MNIEJ. I waga leci.
Problem w tym, ze potrzebuje jeszcze 2x tyle zrzucic. Ale ja sie ponad 2 lata intensywnie zapuszczalem [mniejsza o powody...] i z 81 (optymalna 77) skonczylem na... 106. Obecnie 98.0. Wiec jeszcze 18 kg... dam rade.
pirulasińska pisze:
Po obejrzeniu zdjęć, jakie zamieszczam nikt nie będzie chciał do mnie w gości: koty w lodówce, koty w zlewie, koty na blacie kuchennym, koty wyżerające z garnkówChociaż kociarzy to może nie rusza...
.
ewar pisze:Reniu, jak Nori i Kiri reagują na Toru?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, haaszek, puszatek i 10 gości