Wiesz co one były kupione za ok 2400 ale teraz mama je widziała gdzieś za 1600 - a to było 15 lat temu wiec to był konkretny pieniądz. One nie są zniszczone, a przynajmniej nie na pierwszy rzut oka. Część listewki jest urwana i dekory zdarte, ale to sie trzeba przyjrzeć (tyle że ja ją zostawiłam w stanie idealnym). Zrobię Wam zdjęcie tej meblościanki. Poszłam teraz ją obadać i jest naprawdę ładna i samej mi jej szkoda. Już pomyślałam, że w miejscu na tv mogę zrobić półki na książki, a kiedyś spokojnie zmieści się tam plaski tv dla dziecka, bo to ma być pokój dziecięcy.
Dobrze mnie mama wyszkoliła, meble jeszcze zostaną ;p W pokoju gdzie stoi meblościanka prezentują się ładnie, ale są zawalone gratami moimi foto, bo nie mam gdzie ich schować. Ale dzisiaj się z tym rozprawię, bo mam mową szafę. Tylko ta część meblościanka szafa dwudrzwiowa, która stoi u mnie w pokoju (cała się nie zmieściła tam gdzie meblościanka) nie pasuje do niczego - jakby ją malnąć na biało to by pasowała, ale wtedy nie spedam ani nie oddam już meblościanki jako kompletu, więc chyba tego nie ruszę.
Na razie muszę przemeblować mieszkanie i zamienić wersalkę na mniejszy mebel to wejdzie też tamta dwudrzwiowa do pokoju z resztą meblościanki. Skomplikowane to.
Kiedyś będę szczęśliwa, jak ktoś przyjedzie po tą meblościankę i weźmie sobie ją z mojego mieszkania - że ja nic nie będę musiała robić

Właśnie sobie uświadomiłam, że prócz tej meblościanki wszystkie meble mam białe w mieszkaniu

Znalazłam też tapetę do przedpokoju, bo przypominam że mój przedpokój wygląda jak k...pa, gdyż przyjemny kolorek typu kakao z mlekiem okazał się samym kakaem

do tego mam grafitową wykładzinę na panelach, żeby w zimie tak nie ciągło i ogólnie przedpokój wymaga natychmiastowego remontu

Wykładzina już nie potrzebna a na ścianach będzie taka tapeta -
http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-scian-i-sufitow/tapety-bordiury-okleiny/tapety/tapeta-mur-rasch,p210222,l869.html na tym będą ładnie wyglądały ozdoby decupażowe i moja śliczna biała szafeczka, której teraz Wam nie przypomnę jako, że nie mam kompa :/

Robię obiad