Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Pewnie , ze trudno . Gdzie by takie słodkie stworzonko mogło podrapać ?
Ewa L. pisze:barbarados pisze:Pewnie , ze trudno . Gdzie by takie słodkie stworzonko mogło podrapać ?
To gadzina wredna, podlec, niedobrzyzna i gryzoń ale nie sposób jej nie kochać. Jak się na nią wkurzę za te podrapania i pokrzyczę to za chwilę chce mi się płakać bo jest mi jej szkoda. Potrafi zrobić taka minę jakby mówiła - juz mnie nie kochasz chlip, chlip .....że nie mam serca się dłużej na nią gniewać.
klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:Pewnie , ze trudno . Gdzie by takie słodkie stworzonko mogło podrapać ?
To gadzina wredna, podlec, niedobrzyzna i gryzoń ale nie sposób jej nie kochać. Jak się na nią wkurzę za te podrapania i pokrzyczę to za chwilę chce mi się płakać bo jest mi jej szkoda. Potrafi zrobić taka minę jakby mówiła - juz mnie nie kochasz chlip, chlip .....że nie mam serca się dłużej na nią gniewać.
haha dokładnieZjadłabym Kitusie
Ale jakby nie ona to bym nie wiedziała, że koty gryzą
A ona ma zamiast zębów szpikulce
Super zdjęcia, fajnie że tak wstawiasz dużo, z podobnych ujęć to tak jakbyśmy byli razem z Tobą i Twoimi córeczkami :)
100![]()
Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:Pewnie , ze trudno . Gdzie by takie słodkie stworzonko mogło podrapać ?
Super zdjęcia, fajnie że tak wstawiasz dużo, z podobnych ujęć to tak jakbyśmy byli razem z Tobą i Twoimi córeczkami :)
100![]()
Bardzo lubie robić zdjęcia choć wiem że nie zawsze mi wychodzą bo jestem tylko amatorem i laikiem. Mimo że część zdjęć jest nie udanych bo są zamazane ( kot w ruchu ) to oglądający sam wybiera przy którym zatrzymać wzrok a na które tylko zerknąć .
Poza tym uważam że nawet zdjęcia z podobnych ujęć zawsze są inne a zwłaszcza jeśli fotografuje się żywe stworzenie zwierzę czy człowieka - inna minka inne spojrzenie....
klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:Pewnie , ze trudno . Gdzie by takie słodkie stworzonko mogło podrapać ?
100![]()
Bardzo lubie robić zdjęcia choć wiem że nie zawsze mi wychodzą bo jestem tylko amatorem i laikiem. Mimo że część zdjęć jest nie udanych bo są zamazane ( kot w ruchu ) to oglądający sam wybiera przy którym zatrzymać wzrok a na które tylko zerknąć .
Poza tym uważam że nawet zdjęcia z podobnych ujęć zawsze są inne a zwłaszcza jeśli fotografuje się żywe stworzenie zwierzę czy człowieka - inna minka inne spojrzenie....
Rozmazane pokazują też drugą stornę, że ktoś jest żywy i sie ruszaU mnie z szelkami też MArys jest rozmazana. One mają swój urok taki sam jak te ostre
A tyle ujęć dziewczynek pokazuje nam co robią, jak się ruszają - wszystko o nich dlatego tak fajnie się to ogląda. Radzisz sobie super, bo tworzysz historie tymi zdjęciami, opowiadasz o dziewczynach, czy są ostre czy nie ostre to nadaje sens i dynamizm
![]()
![]()
Ja bardzo lubię przysiąść do Twoich zdjęć i oglądać wszystkie ujęcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 25 gości