A teraz bonus. U mojej córki w przedszkolu trwa zbiórka darów na Paluch. Jest wśród nich legowisko dla kociąt. Maleńkie, w sam raz na maleńkiego kotka:
magdar77 pisze:Są dwie, każda inna. Kupa jest zawsze w pobliżu kuwety, zawsze w łazience i powiem szczerze, że nie przeszkadza mi aż tak jak inne jego odchyły Obiecane fotki:
omatulujojojojjejeejejjejejeu jaki jestem śliczny
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá György Bálint
magdar77 pisze:A teraz bonus. U mojej córki w przedszkolu trwa zbiórka darów na Paluch. Jest wśród nich legowisko dla kociąt. Maleńkie, w sam raz na maleńkiego kotka:
akurat na Mokatka
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá György Bálint
Cały czas je to samo, przy alergii chyba wcześniej by zaczął. Poza tym widzę, że łapka ląduje pod brodą jak się zdenerwuje. Na razie obstawiam podłoże psychiczne.
Dziś Latte mnie zaskoczył. Wszedł za mną do łazienki, w której wirowała pralka. Pogłaskałam go, pochwaliłam i zostawiłam w spokoju. Pierwszy raz dał sobie radę sam.
magdar77 pisze:A dziś kupa w kuwecie Może mnie przejrzał i przestraszył się odwrażliwiania I tak mu się nie upiecze
skąd one wiedzą, no nie? tym bardziej odwrażliwianie może się oazać szybko skuteczne. W sumie nie rozumiem dlaczego się przestraszył - przeciez odwrazliwainie jest taaakieee przyjeeemneeee.... smaczki, glaskanko, i te pe
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...