Moderator: Estraven
Szalony Kot pisze:Poszedł mój niewielki procent za zakupy w zooplus, całe 0,63powoli to idzie mimo wszystko tą stroną

Katia K. pisze:Z mojego Bazarku właśnie poszedł przelew - 40 zł. Złożyłyśmy się we cztery: Koki-99, aleusha, czarno-czarni i ja.

czarno-czarni pisze:sprawdzam fanimani - czy te kwoty dotarły?
Data transakcji
18 marca 2015 12:45:47 Komputronik.pl Fundacja "Szare, bure i łaciate" 1,20 Oczekująca
16 marca 2015 18:07:17 Tchibo Fundacja "Szare, bure i łaciate" 7,34 Oczekująca
8 marca 2015 20:32:09 Tchibo Fundacja "Szare, bure i łaciate" 7,83 Oczekująca

to juz jedna sterylka
 to juz jedna sterylka 

cessy pisze:napisz przez formularz kontaktowy do FM podajac date zamowienia, numer, kwotetez tak mialam i po ich sprawdzeniu transakcja pokazala sie w historii

czarno-czarni pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=167998
a ja przypominam bazarek są tu TYLKO NOWE rzeczy - firanki i poradnik o zdrowiu i jest.... przecena!

czarno-czarni pisze:i mamy nowy bazarek - na ślepaczki na powszechną sterylizację
viewtopic.php?f=20&t=168408

lilian08 pisze:No to będzie kolejna sterylka. Stówka leci z Łodzi
 Nawet więcej niż jedna.
 Nawet więcej niż jedna.  
aannee99 pisze:cessy pisze:napisz przez formularz kontaktowy do FM podajac date zamowienia, numer, kwotetez tak mialam i po ich sprawdzeniu transakcja pokazala sie w historii
Przez formularz kontaktowy na Ich stronie nie mogę wysłać wiadomości,coś się blokuje,żadne okienko nie wyskakuje,napisałam do Nich wiadomość,na tego @: info@fanimani.pl - ponieważ nadal historię na fanimani.pl mam pustą,a zamówienie robiłam 17.03
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości