mir.ka pisze:ale mam ochotę na lody tylko nie chce mi się iść do sklepu
A ja dziś kupiłam herbatkę Tekane białą z cytryną i mango. Przyznam że nawet dobra.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Taaaak lodyWczoraj też węszyłam za lodami, ale markety były zamknięte a w sklepach nocnych to pewnie mają stare
Moja mama kiedyś na urodziny robiła nam tort lodowy piętrowy. Z różnych smaków, z mrożonymi owocami, bezami i bitą śmietaną i świeżymi owocami. Pychaaaaaa! Ale teraz mam ślinotok
MaryLux pisze:mir.ka pisze:ale mam ochotę na lody tylko nie chce mi się iść do sklepu
Jak przyjedziesz do Wro, zaprowadzę Cię na najlepsze w mieście
Ewa L. pisze:
A wiecie kto przed świętami najczęściej był łapany na kradzieży w sklepie ?
Ano właśnie te biedne i schorowane staruszki z lachami i wypchanymi torbami na kilkaset złotych.
Moli25 pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:ale mam ochotę na lody tylko nie chce mi się iść do sklepu
Jak przyjedziesz do Wro, zaprowadzę Cię na najlepsze w mieście
Gdzie te najlepsze lody wg Ciebie są Mary?
MB&Ofelia pisze:Hejka. Ja też lekko padnięta po świętach. I lekko obżarta (ale tylko lekko, bo na szczęście u nas nikt nie zmusza do jedzenia, nakładajsz sobie ile chcesz i czego chcesz). Zresztą nie szaleliśmy z ilością i różnorodnością - kilka tradycyjnych potraw i tyle. Szkoda tylko, że pogoda niezbyt sprzyjała spacerom - owszem słonecznie było, ale chłodno, bo wietrznie.
PS. Lody też bym zjadła...
Myszolandia pisze:Ewa L. pisze:
A wiecie kto przed świętami najczęściej był łapany na kradzieży w sklepie ?
Ano właśnie te biedne i schorowane staruszki z lachami i wypchanymi torbami na kilkaset złotych.
yy,u Was w sklepie ?
klaudiafj pisze:Staruszki kradną?przecież one takie święte
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 16 gości