Bazarek potrwa do poniedziałku do godz,18.00.Koszt wysyłki ponosi kupujący wg cennika Poczty Polskiej.
1.Kołonotatnik w ciemnozielonej okładce.Wymiary 25 x 19 cm ( nie znam się na nietypowych rozmiarach
 ).W linie, bardzo gruby, ma kolorowe plastikowe przegródki.
 ).W linie, bardzo gruby, ma kolorowe plastikowe przegródki.Cena wywoławcza 10 zł.

2.Bardzo elegancki czarny kołonotatnik o wymiarach 22 x 18 cm ( chyba A5).W linie, kartki perforowane, można łatwo wyrwać, poprzedzielane są przezroczystymi plastikowymi przegródkami.Jest też dodatkowa koszulka z tyłu.
Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje aleusha za wywoławczą.Dziękuję

3.Dwa jednakowe kołonotatniki, szary i czarny, zamykane na gumki.W linie, kartki mają różne kolory, są perforowane.Wymiary 25 x 17 cm.bardzo fajne, używałam takich.
Cena wywoławcza każdego 6 zł.

a/czarny Licytuje MaryLux za wywoławczą.Dziękuję

b/szaryLicytuje MaryLux za wywoławczą.Dziękuję

4.Fajne zeszyty A5.Beżowa, tekturowa okładka , kartki w linie, taki nadający się na pamiętnik i coś dla dziecka, w misie z plastikową okładką i kartkami w różnych kolorach.Dość cienkie.
Cena wywoławcza każdego 3 zł.

a/beżowy

b/w misie

W tym w misie kilka kartek chyba zostało wyrwanych.
a/ Licytuje aleusha za wywoławczą.Dziękuję

b/Licytuje Atta za wywołąwczą.Dziękuję

5.Podkładka pod mysz.Wymiary 21 x 21 cm.Miękka, to jakaś guma, pokryta materiałem, można ją prać.
Cena wywoławcza 9 zł.

Bardzo przepraszam, ale nie mam metek do kołonotatników i nie mogę napisać ile mają kartek
 Jakby ktoś się uparł to mogę policzyć.
 Jakby ktoś się uparł to mogę policzyć.Zapraszam.

Ewa, skąd Ty takie gadżety bierzesz?
 Ewa, skąd Ty takie gadżety bierzesz?