Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sistersy25 pisze:Cześć Bożenko![]()
![]()
Widzę ze wszędzie paskudna pogodau mnie leje od wczoraj, głowa boli, niech już się ładnie zrobi
![]()
![]()
A mapki są fajne, a coja korzystam , jak trzeba
no, tylko problem mam z markami przy szukaniu np potoków, zawsze są nie tam gdzie mapy wskazują
( albo ja nie umiem szukać ? Hm
)
anulka111 pisze:W Bytomiu mieszkalam do 10 roku zycia- dwie glowne ulice i tyle.Caragh pisze:Jutro jadę do Bytomia. Mam nadzieję, że się nie zgubię
kalair pisze:sistersy25 pisze:Cześć Bożenko![]()
![]()
Widzę ze wszędzie paskudna pogodau mnie leje od wczoraj, głowa boli, niech już się ładnie zrobi
![]()
![]()
no, tylko problem mam z markami przy szukaniu np potoków, zawsze są nie tam gdzie mapy wskazują
)
ja nie umiem , przyznaję!Ale jak gdzies jedziemy, mapki sa zawsze!
![]()
Witanko Kasiu wieczorkiem!
sistersy25 pisze:kalair pisze:sistersy25 pisze:Cześć Bożenko![]()
![]()
![]()
![]()
)
ja nie umiem , przyznaję!Ale jak gdzies jedziemy, mapki sa zawsze!
![]()
Witanko Kasiu wieczorkiem!
![]()
Bożenko, ja umiem tak na swój sposób z mapka działac
zdarzyło mi się zgubić, czy pójść nie w ta stronę co trzeba, ale to jak wspomniałam przy poszukiwaniu potoków
klaudiafj pisze:anulka111 pisze:W Bytomiu mieszkalam do 10 roku zycia- dwie glowne ulice i tyle.Caragh pisze:Jutro jadę do Bytomia. Mam nadzieję, że się nie zgubię
Bytom to nie jest dwie główne ulice, chyba dawno u nas nie byłaś![]()
W Bytomiu można krążyć długo, bo ulic jest sporo i nawet ja się gubię a mieszkam tu w śródmieściu 2,5 roku. Ale myślę, że dasz radę Caragh
Produkują mapki śródmieścia i rozdają za darmoWidocznie jest powód
ja biegałam z mapą, ale jakoś tak krzywo to wszystko wygląda i do góry nogami
klaudiafj pisze:Też staram się trzymać tylko dwóch ulic żeby sobie nie komplikować życia ;p Bo nie muszę dodawać, że często chodzę w kółko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, Silverblue i 18 gości