Dzisiaj nie było pradu.Jakas awaria techniczna . To troche wytarłam okna bo pełno zimowych dożych całusów na szkle .
Przejaśniało troche choć jeszcze do poprawki.U mnie nigdy przy takim zwierzyńcu nie będzie doskonale ale chociaż jest lepiej
Moderator: Estraven
.

Rynek w Serocku zaskoczył i mnie i to dlatego ,z e był niemal całkowicie zamieniony w parking co się normalnie w tygodniu nie zdarza.
lilianaj pisze:Chemia może zmieniać DNA komórek włosa. Osobom, które miały proste włosy mogą po chemii odrosnąć kręcone. Zmianie może ulec nie tylko struktura włosa, ale też jego kolor.
Ragdolle istotnie uwielbiam, chociaż mój Maurycy [*] był najpiękniejszym buraskiem świata. Wybrałam ragdolle, bo w opisie rasy ich charakter przypominał usposobienie Maurynia... No i wysnułam bardzo naiwne przypuszczenie, że kocięta z hodowli będą zdrowe, a byliśmy okropnie wymęczeni PNN Maurynia.
Prawda jest taka, że każdy kot jest inny, jedyny, niepowtarzalny i nie da się go zastąpić żadnym innym. Choćbym miała 1000 kotów, nie znajdę wśród nich sobowtóra Maurycego. Każdego kota, podobnie, jak każde dziecko kocha się inaczej i też najbardziej.
Przy okazji odkryłam, że każdy kot zasługuje na naszą miłość, nawet, jeśli jego charakterek nie przypomina Mauryckowego.
No i odkryłam także, że ragdolle to MISIOSTWO ŚWIATA!!!
U nas też wiosenka-ciepło i słonecznie. Sałata i rzodkiewka nieźle rosną w szklarence.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gylny, kota_brytyjka, masseur, misiulka, stara panna i 50 gości