Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt mar 20, 2015 12:29 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Fajne zaćmienie, Klaudia, jak odzyskasz wzrok, czekam na Twoje! :P

I już po strachu! Widzisz, Dziewuszki ok, wszystko przetrwałyście :ok:
Ale Marysiek dała czadu! :D Moja Kretka! :lol: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt mar 20, 2015 12:38 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Uffff,po wizycie,super że już jesteście po :ok: :mrgreen:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt mar 20, 2015 13:20 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

przeczytałam :lol:
te torby to nic strasznego, z niektórymi kotami inaczej się nie da
moje koty są wożone w kontenerach, tam też łatwiej im wszystko zrobić
tak jak ty wozisz to z moimi by się nie udało, muszą być szelki nie obróżki, Rudzia i Tofik mają szersze szyje niż głowy :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt mar 20, 2015 16:22 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Klaudia piękne zdjęcia :1luvu: dziewuchy grzeczne, jak ładnie sobie siedzą :1luvu: uwielbiam na Nie patrzeć. U mnie idealnie było tez widać zaćmienie :1luvu: tak sie w pewnym momencie ciemno zrobiło ze wiedziałam ze to najważniejszy moment 8O super efekt 8)

Trzymam kciuki za wyniki badań :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt mar 20, 2015 16:37 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Jestem :) Padłam normalnie i musiałam iść spać :) 6 godzin snu to nie dla mnie. Wstanę, przez 3 godziny biegam jak perszing a potem nic nie widzę na ślepa. Jeszcze byłam u fryzjerki podciąć końcówki i prawie tam zasnęłam tak było przyjemnie :)
Ja miałam marny widok na zaćmienie - nawet nie zauważyłam, że się ciemno zrobiło.
Takie zdjęcia mam, mało i marne, bo ledwo weszłam z kotami do mieszkania to to się działo:
Obrazek
Obrazek
Chciałam jak zwykle nie samo słońce, ale jakiś gadżet na pierwszym planie a jedyne co było to komin ;)

Mireczko, czyli znasz torby na kota :D Mnie to rozłożyło na łopatki, było to komiczne, ale bardzo skuteczne. Panie wetki przechytrzyły kota :)
Mb&Ofelia małż prawie przeczytał forum, bo oglądał fotki naszych kotów i przeczytał Twoją wypowiedź i mówi jak to pobieranie krwi pod narkozą? To co oni toreb na kota nie znają? (mówił o wetach) - teraz będzie wszystkim klepał, że są takie specjalne torby na kota ble, ble, ble :D
Matruś nawet nie wiesz jak mi ulżyło, że już po. A na moje dziewczynki też kocham patrzeć. Jeszcze nie mają jakiś czułych relacji, ale każde ich wspólne działania rozsadzają mi serce z czułości. Np jak co dzień na siebie polują :D Jak jeden drugiemu wyskakuje z ukrycia i robi - Buuu! No i u weta, wspólne wizyty zbliżają bardzo do siebie - nazywam moje koty wtedy "towarzyszami niedoli" z Maciusiem też pomogło to w mig :)
Aniu po badaniach szatan Marysię opuścił i znów była "do rany przyłóż" hihi :)
Bożenko :) Przetrwałyśmy to to przetrwamy wszystko :D

Najważniejsze, że pobieranie krwi mamy to już za sobą :)

Normalnie Kitusi spodobała się wycieczka, bo odkąd wróciliśmy wciąż stoi przy drzwiach wejściowych - drapie w nie i wyje i już trzy razy musieliśmy otwierać jej drzwi. Oczywiście wtedy robi krok do tyłu, a jak ją wystawiam za drzwi to ucieka do domu, drzwi zamknę, siądę a ta zaś drapie i wrzeszczy - wrzeszczydło małe!
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt mar 20, 2015 19:39 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

klaudiafj pisze:Jestem :)
Bożenko :) Przetrwałyśmy to to przetrwamy wszystko :D

Najważniejsze, że pobieranie krwi mamy to już za sobą :)

Jasne, czy może być coś gorszego? :lol:
Musisz Kitunię znowu zabrać na jakąś wyprawę. Obie oczywiście! :P
A słoneczko fajne, ja nie mam nic, i ubolewam... :cry:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt mar 20, 2015 21:10 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Wlasnie stalo sie jedno z najgorszych wydarzen w moim zyciu.nie wyjde juz z domu nigdy. Chcialam wziac kapiel.woda do wanny leci a ja sie rozebralam i wchodze. Nad wanna mam okno.patrze-zaluzja sie troche obsunela. Chcialam ja poprawic, ale ze sie nie dalo to pomyslalam ze uchyle troche okna i sie przesunie. Stalam po nagu w wannie.okno uchylilam i delikatnie szarpnelam za zaluzje i kuzwa sie urwala. A ja w tym podluznym oknie golo jak mnie pan bog stworzyl a przedemna ze 20mieszkan. Rycze. Leci maz. Nawet on mnie po nagu nie oglada a ja w tym oknie niczym panie z amsterdamu tyle ze tamte sa chociaz ciut ubrane.maz stara sie polatac ta zaluzje a ja nie moge tak stac widc wyskakuje z wanny. Dupa wnetrznosci wszystko na wierzchu.uciekajac pociaglam zaluzje, zbilam lustro i kuzwa zamiast od razu kazac zgasic swiato to sie zaprezentowalam ze wszystkich stron - kuzwa jak zyc.nie zniose tego wstydu :oops: :placz:
Bozenko wykrakalas - napisalas "czy moze byc cos gorszego?"??moze jak widac :( zemsta za dzis rano ;)

klaudiafj

Post » Pt mar 20, 2015 21:17 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Klaudia..nie wiem, co powiedzieć....Na razie nic. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt mar 20, 2015 21:29 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

:201489
Zatkało mnie
:201489

Dlatego nigdy nie chciałabym mieć okna w łazience :|
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt mar 20, 2015 21:40 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Ja zawsze chciałam okno w łazience :) Mąż się ze mnie śmieje... ;p

klaudiafj

Post » Pt mar 20, 2015 21:59 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Przepraszam ale ........ :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Nie dałam rady :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt mar 20, 2015 22:26 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Ja niestety w realu zdjęć zaćmienia nie oglądałam. Cot Angel zdjęcia extra 8) Moje u weta są bardzo grzeczne tylko Hugo się strasznie drze - histeryk z niego :P

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt mar 20, 2015 22:39 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

klaudiafj pisze:Wlasnie stalo sie jedno z najgorszych wydarzen w moim zyciu.nie wyjde juz z domu nigdy. Chcialam wziac kapiel.woda do wanny leci a ja sie rozebralam i wchodze. Nad wanna mam okno.patrze-zaluzja sie troche obsunela. Chcialam ja poprawic, ale ze sie nie dalo to pomyslalam ze uchyle troche okna i sie przesunie. Stalam po nagu w wannie.okno uchylilam i delikatnie szarpnelam za zaluzje i kuzwa sie urwala. A ja w tym podluznym oknie golo jak mnie pan bog stworzyl a przedemna ze 20mieszkan. Rycze. Leci maz. Nawet on mnie po nagu nie oglada a ja w tym oknie niczym panie z amsterdamu tyle ze tamte sa chociaz ciut ubrane.maz stara sie polatac ta zaluzje a ja nie moge tak stac widc wyskakuje z wanny. Dupa wnetrznosci wszystko na wierzchu.uciekajac pociaglam zaluzje, zbilam lustro i kuzwa zamiast od razu kazac zgasic swiato to sie zaprezentowalam ze wszystkich stron - kuzwa jak zyc.nie zniose tego wstydu :oops: :placz:
Bozenko wykrakalas - napisalas "czy moze byc cos gorszego?"??moze jak widac :( zemsta za dzis rano ;)

Klaudio głowa do góry, są gorsze rzeczy niż tak LASKA nago. A może nikt nie widział ? Ja miałam podobną przygodę w parku w Warszawie. Miałam taką rozpinaną spódnicę jeansową i wyszłam na spacer z moim synkiem. A że to ruchliwe srebro tak się kręcił i kręcił aż się przewrócił pociągając mnie za spódnicę i Ja tak w środku parku zostałam w samych majteczkach - bardzo skąpych. Ludzie mieli ubaw po pachy bo ja zgłupiałam i nie wiedziałam czy łapać rozkrzyczane dziecko czy spódnicę. Myślałam, że spalę się ze wstydu .Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt mar 20, 2015 23:04 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Mocne :ok:
ja myślę , że żadna nie ma się czego wstydzic , więc o co chodzi ? :wink: Jakbyście miały po 90 lat to pewnie tak .
Foty super :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
To co moje potrafią zrobić u weta ... :strach: :strach: :strach: :strach: :strach:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt mar 20, 2015 23:08 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Klaudia, głowa do góry kochana,nawet jak ktoś Cię widział,to tyle jego,fajna laska jesteś przecież, śmiej się kochana z tego :1luvu: :ok:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

[poprzednia][następna]