I już po strachu! Widzisz, Dziewuszki ok, wszystko przetrwałyście
Ale Marysiek dała czadu!

Moderator: Estraven

dziewuchy grzeczne, jak ładnie sobie siedzą
uwielbiam na Nie patrzeć. U mnie idealnie było tez widać zaćmienie
tak sie w pewnym momencie ciemno zrobiło ze wiedziałam ze to najważniejszy moment 

klaudiafj pisze:Jestem![]()
BożenkoPrzetrwałyśmy to to przetrwamy wszystko
Najważniejsze, że pobieranie krwi mamy to już za sobą

klaudiafj pisze:Wlasnie stalo sie jedno z najgorszych wydarzen w moim zyciu.nie wyjde juz z domu nigdy. Chcialam wziac kapiel.woda do wanny leci a ja sie rozebralam i wchodze. Nad wanna mam okno.patrze-zaluzja sie troche obsunela. Chcialam ja poprawic, ale ze sie nie dalo to pomyslalam ze uchyle troche okna i sie przesunie. Stalam po nagu w wannie.okno uchylilam i delikatnie szarpnelam za zaluzje i kuzwa sie urwala. A ja w tym podluznym oknie golo jak mnie pan bog stworzyl a przedemna ze 20mieszkan. Rycze. Leci maz. Nawet on mnie po nagu nie oglada a ja w tym oknie niczym panie z amsterdamu tyle ze tamte sa chociaz ciut ubrane.maz stara sie polatac ta zaluzje a ja nie moge tak stac widc wyskakuje z wanny. Dupa wnetrznosci wszystko na wierzchu.uciekajac pociaglam zaluzje, zbilam lustro i kuzwa zamiast od razu kazac zgasic swiato to sie zaprezentowalam ze wszystkich stron - kuzwa jak zyc.nie zniose tego wstydu![]()
Bozenko wykrakalas - napisalas "czy moze byc cos gorszego?"??moze jak widaczemsta za dzis rano

Mocne

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 14 gości