Moderator: Estraven

klaudiafj pisze:Wczoraj nawet się dziwiłam, że daje radęĆwiczę jak umiem, nic na siłę, bo lepiej dłużej a wolniej niż spaść z trenażera po 5 min
Nawet robię przerwy po minutę, bo w sumie wymaga się, żeby ćwiczyć bez przerw, ale nawet na siłowni robi się przerwy jak się przechodzi z jednego ćwiczenia na drugie
U mnie najważniejszy jest ogólnie ruch, jak go nie było wcale to myślę, że teraz nawet 12 min dziennie da jakiś efekt
Dziś nie daje rady z głową, jak w imadle, a bardzo rzadko mam migreny. Ale narzekam aż wstydKoniec tego

Gosiagosia pisze:Klaudia wstyd, że nie dbasz o siebie. Ja wiem jesteś młoda ale chociaż zrób EKG. Brak formy po ziemie to normalka bo mniej się ruszamy i kondycja szwankuje.
Ale jak coś się dzieje z sercem to nie wesoło, idź chociaż do internisty. Ja dawno temu też zbagatelizowałam pierwsze objawy a potem to już było za późno i musiałam zrezygnować z ukochanego zawodu
biegać mogę długo, stoper robie bez problemu, ale przy orbitręku po prostu po minucie robie przerwę bo powietrza nie mam
także się nie dziwię
ja mam nauczkę nie badania sie, bo skończyłam na sorze zabrana karetka, także teraz chociaż kontrolnie raz do roku - badania krwi, ginekolog i dentysta obowiązkowo 
klaudiafj pisze:Hej Kasiu:) to mnie zaskoczyłaś z tym orbitrekiem. Może za szybko na nim biegasz i z zza dużym obciążeniem? Pytam, bo że ja sapie to jedno, ale Ty jak widzę biegasz i jesteś wysportowana. Oczywiście każdy z czasem sapie, ale nie po minuciea co to jest sor? Co się stało że tam skończyłaś? A co do tego ma dentysta? Ale pytań
Hej Aniu
Postanowiłam iść jutro z kotami na badanie krwi. U mnie zwykła morfologia to 120 zł, rozszerzona to 150,- Ile u Was to kosztuje? Zastanawiam się czy nie zadzwonić do drugiego weta, też dobrego tyle, że trochę dalej, bo już się nie raz przekonałam, że ma niższe, normalne ceny. Moja weta jest okropnie droga. Każda wizyta u niej to jakieś kosmiczne pieniądze. Na dwa koty to 300 zł :/
Teraz to zrobiłam wielkie oczy o takie![]()
![]()
![]()
Zadzwoniłam na Arki Bożka w Bytomiu (polecana tu przychodnia - kilka razy tam byłam, jak miałam możliwość jechania autem) i pytam weta o cenę a on mówi 15 zł za morfologię - robią jedną bez podziału na rozszerzoną lub zwykłą. No nie wiem, jestem w szoku! Nawet jak mi się przesłyszało i powiedział 115 to jest to i tak wielka oszczędność. głupio mi przed moją wetką, czuję się jak zdrajca, ale mam wytłumaczenie, że tam otwierają o 9 rano, więc szybciej kot dostanie jeść
I jak to serio 15 zł to zrobię Kitowi usg, bo już miała zlecone dawno temu. I autkiem pojadą obie
Więc idę na pewno jutro

- okno jak u lumpa. Nigdy więcej firanek ecru. Z dworu wygląda to jak nieprana szmata. Do tego urwała się zasłonka na żabce i wyglądało serio jak u menela, a mąż tylko mówi - w zimie się okien nie myje, na jesień się nie myje, w tygodniu się nie myje itd. Dziś przyszłam to zerwałam to wszystko z okna i zrobiłam porządek, a małż wpadł w panikę i piszczał, żeby to zostawić na weekend - bał się, że dostanie wiadro z wodą i fruuu do sprzątania
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1, Meteorolog1 i 25 gości