Myszolandia pisze:ja musze w tym roku odpalić sprzęt jeżdżący dwukółkowy i trza się wziąć za siebie![]()
![]()
![]()
Czyli motocykl?
Moderator: Estraven
Myszolandia pisze:ja musze w tym roku odpalić sprzęt jeżdżący dwukółkowy i trza się wziąć za siebie![]()
![]()
![]()
waga mi się trzyma, ale ciało nie to samo
Na rowerze rzadko jeżdze, ale uwielbiam biegać ...U robi się cieplej to będę sobie truchtac

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
MaryLux pisze:Myszolandia pisze:ja musze w tym roku odpalić sprzęt jeżdżący dwukółkowy i trza się wziąć za siebie![]()
![]()
![]()
Czyli motocykl?
o dwóch pedałach Moli25 pisze:Hejjjj! Rower moja love![]()
Dzis tez mieliśmy ambitny plan pojechać min 20 km ale goście zadzwonili i i trzeba było siedzieć w domkuale my sezon rowerowy już otworzyliśmy

Zdecydowanie też wolę boczne uliczki, ulice sa niefajne. klaudiafj pisze:Dzień dobry Aniu![]()
Robię swoją stronę, obym nie wymiękła, bo dziś chcę ją skończyć![]()
Coś ta Marysia długo śpi, śpi i śpi, ale się ruszała, więc dycha
I biorę się za obiadek, bo to przecież ja jestem w domu a mąż za ścianą obok jest wielce w pracy ;)
Ja czekam aż Lolcia się tak do Oskarka zbliży, bo ile przy Rudka przytulona śpi tak Oskarka się chyba boi, ale mam nadzieje, ze również zechce się do niego zbliżać
często grupowo nawet przed wyjazdem w góry ćwiczyłam po parę miesięcy by na spokojnie 2 miesięczny maraton w górach przetrwać
ciekawa jestem dziewczyny z sąsiedztwa teraz 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości