Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie mar 15, 2015 19:58 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Myszolandia pisze:ja musze w tym roku odpalić sprzęt jeżdżący dwukółkowy i trza się wziąć za siebie :ok: :ok: :ok: :ok:

Czyli motocykl?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie mar 15, 2015 20:07 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

O tak, mi też by się przydało trochę poruszać :ok: waga mi się trzyma, ale ciało nie to samo :ryk: Na rowerze rzadko jeżdze, ale uwielbiam biegać ...U robi się cieplej to będę sobie truchtac :ryk: :ok:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Nie mar 15, 2015 21:56 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hej hej :1luvu:

Jak się panienki miewają? :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Nie mar 15, 2015 22:37 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Hejjjj! Rower moja love :1luvu:
Dzis tez mieliśmy ambitny plan pojechać min 20 km ale goście zadzwonili i i trzeba było siedzieć w domku :D ale my sezon rowerowy już otworzyliśmy :D
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie mar 15, 2015 23:27 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

MaryLux pisze:
Myszolandia pisze:ja musze w tym roku odpalić sprzęt jeżdżący dwukółkowy i trza się wziąć za siebie :ok: :ok: :ok: :ok:

Czyli motocykl?

tiaaaa :ryk: o dwóch pedałach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Moli25 pisze:Hejjjj! Rower moja love :1luvu:
Dzis tez mieliśmy ambitny plan pojechać min 20 km ale goście zadzwonili i i trzeba było siedzieć w domku :D ale my sezon rowerowy już otworzyliśmy :D

ja tez bardzo lubię jeździć na rowerku
Mój to juz raczej się nie nada ,ale Tż obiecał,ze swój mi wypucuje i będę sobie jeździć ,zobaczymy
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon mar 16, 2015 1:21 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Dobrynoc :) Odkąd mam rower miejski to wszędzie gdzie się da nim jeżdżę, bo super się pedałuje ;) Na rowerze górskim takim prawdziwym - ciężkim, z przyłożeniami ciężkimi, takim jak czołg trudno mi było jeździć po mieście i asfalcie, za ciężko. I przez to wiecznie się złościłam i nie chciałam jeździć. A na miejskim śmigam sobie wszędzie:) Oczywiście na górskim to super po terenie naturalnym, ale teraz wciąż wybieram miejski.
Oczywiście co spaliłam to już zdążyłam zjeść z nawiązką ;p ale od jutra będę pilnować diety, nie że ograniczać posiłki, ale nie będę tych dodatkowych tyle jeść typu popcon czy przegryzki między posiłkami. Może jutro na orbitrze powalczę. Czuję mięśnie po dziś to chyba nie poszło na marne te kilkanaście km :)

Ale ogólnie zaznaczam że nienawidzę sportu, nie cierpie się męczyć :) Lubie tylko zabawę sportową to jest rowerek, paletki czy pływanie. Nie lubię rywalizacji :)
Kasiu podziwiam że lubisz biegać, ja nie cierpię :) Ale czasem jak jest piękna wiosenna pogoda to nogi aż chcą biec, parę razy doznałam tego uczucia ale nie skorzystałam ;p
Sylwio przygotuj rowerek i fruuu :) Z synem na wycieczkę :) Na upartego można dokupić przyczepkę i Mysia pojedzie też :) Ja już dziś sobie myślałam o tym że jak będę mieć dziecko to wsadzę je do tej przyczepki i dwa koty - i pojadę do mamy. Tyle że nie wiem czy się wszyscy w przyczepce nie pobiją :)

Nie jeżdże po ulicach - wybieram drogi poza miastem. Po ulicy tylko na nieruchliwych drogach. Trzeba pamiętać, że auta mają nas za nic.

Zobaczyłam film "dziewczyna z sąsiedztwa" horror i jestem tak zniesmaczona, że posiedzę jeszcze na miau i poczytam Wasze przyjemne wąteczki co by odegnać myśli o tym chorym filmie. Jak na chory film ocenę ma bardzo wysoką. Nie wiem za co. Ludzka stonoga to piskuś. A jak ktoś widział Ludzką stonogę 1 i 2 to polecam też film Tusk - ale trzeba tak odjąć pierwsze 20-30 min do momentu jak facet siedzi z drugim facetem przy stole. Najpierw własnie 30 min to flaki z olejem, a potem zaczyna się chorrrryyyyyyyy poje... film. Przy Tusk (czyli mors) i Dziewczyna z sąsiedztwa Ludzka stonoga to komedia.

A panienki bardzo dobrze - zjadły sporo :) A dziś zaskoczył mnie cudowny widok - idę do łazienki a tam na swoim miejscu Kituś na podusi i Marysia obok na kocyku!!! I same sobie siedziały w łazience :D MArysia bardzo chce się zbliżyć do starszej siostry a dla Kitusi to zaskoczenie :) Dla mnie sukces wielki to ten widok, razem w malutkiej łazience jedna obok drugiej no tak z przerwą półmetrową, ale co zrobić jak to pierwsze podejście, obok oczywiście gorący kaloryfer i ciepełko <3 <3 <3
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon mar 16, 2015 4:07 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Dziś budzik o 4 :D
Co niektóre Panie chodzą o tej porze spać :twisted:
Śpijcie kochane dobrze, ktoś musi pracować by ktoś mogl odpoczywać :ryk:
Miłego poniedziałku :D
Obrazek

Moli25

Post » Pon mar 16, 2015 11:29 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Hejka Klauduś z panienkami! :D
Rowerek to jest to! :ok: Zdecydowanie też wolę boczne uliczki, ulice sa niefajne. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon mar 16, 2015 12:50 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Dzień dobry :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon mar 16, 2015 14:33 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Dzień dobry Aniu :)
Robię swoją stronę, obym nie wymiękła, bo dziś chcę ją skończyć :)
Coś ta Marysia długo śpi, śpi i śpi, ale się ruszała, więc dycha ;)
I biorę się za obiadek, bo to przecież ja jestem w domu a mąż za ścianą obok jest wielce w pracy ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon mar 16, 2015 14:34 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Hahaha! Wielce w pracy, a to dobre :ryk:
Obrazek

Moli25

Post » Pon mar 16, 2015 15:00 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

klaudiafj pisze:Dzień dobry Aniu :)
Robię swoją stronę, obym nie wymiękła, bo dziś chcę ją skończyć :)
Coś ta Marysia długo śpi, śpi i śpi, ale się ruszała, więc dycha ;)
I biorę się za obiadek, bo to przecież ja jestem w domu a mąż za ścianą obok jest wielce w pracy ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon mar 16, 2015 22:05 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Hej Klaudus :piwa: Ja czekam aż Lolcia się tak do Oskarka zbliży, bo ile przy Rudka przytulona śpi tak Oskarka się chyba boi, ale mam nadzieje, ze również zechce się do niego zbliżać :1luvu:

Klaudus jak byłam młodsza biegi traktowała jako przymus, byłam dobra, dlatego zawsze zmuszani mnie do zawodów, i mistrzostw :evil: pokochałam ta formę ruchu dopiero na studiach :ok: często grupowo nawet przed wyjazdem w góry ćwiczyłam po parę miesięcy by na spokojnie 2 miesięczny maraton w górach przetrwać :ryk:

Ludzka stonoge 1 i 2 widziałam, da mnie nie straszny film, ale niesmaczny :ok: ciekawa jestem dziewczyny z sąsiedztwa teraz :ok:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Pon mar 16, 2015 23:20 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Stonogi widziałam . Dziewczyny z sąsiedztwa nie .
Cześć :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

[poprzednia][następna]