Kitusia i Marysia {Maciuś za TM} Bytomskie Łobuzy :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob mar 14, 2015 20:05 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Ale super oczyska :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob mar 14, 2015 20:17 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

CatAngel pisze:U nas bardzo na klaczki pomaga trawa w doniczce która kupujemy w Leroy. Jest lepsza niz ta z Kauflanda bo grubsza. Taka juz gotowa nie do wysiania :-) Mam kota który się bardzo zaklacza i potrafi zwymiotować takie zbite klaki wielkości palca. Masakra :-/

No Marysia też takie rulony zwymiotowała. Na kłaczki mam obecnie sałatę (postawiłam na oknie w doniczce i już jest cała w kłakach :twisted: ) różyczkę w doniczce dwie, jedna już prawie zjedzona i wczoraj kupiliśmy trawę, bo jednak Marysia bardzo chce obgryzać zielsko :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob mar 14, 2015 21:25 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

klaudiafj pisze:Hej Kasiu :) To ile miała maluszków skoro mówisz, że zaszła w ciąże? Asiu ustal termin kastracji już, bo rujki mogą się powtarzać często. A gdzie Ty wypuszczasz kotki? Całkiem wolno biegają? Przypomnij mi, bo już mi się troszkę myli :) Skoro apsztyfikant zawitał to nie jest dobrze :ok:
Agusiu ach te piękne słowa ;) Dziękuję :kotek:

Ojoj ledwo przeżyłam kastracje Dina i znowu....myślałam że ona nie tak szybko...a tu masz ci los :placz: ją już też dopadło :(
Wypuszczam na ogród,ona raczej nie szalała za wyjściami bo domu na pewno przedtem nie miała,ale teraz miauczy przerażająco...siedzi pod tujami i dalej nie idzie,miauczy to pewnie zwołuje no i raz się jakiś pojawił 8O :kotek:
To prawda że koty jedzą trawę i trzeba ją im dać...żeby mogły zwymiotować kłaczki?
Obrazek

joannawiśniewska

Od: Pon sty 12, 2015 20:48

Post » Sob mar 14, 2015 22:03 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Chyba =, żeby zwymiotować :) Pewnie ogólnie żeby usprawnić układ pokarmowy. Kitusia nie je i nigdy nie jadła trawy.
Ale już nie wypuszczasz jej? Bo tak to jest, kotka nawołuje i absztyfikant się znajduje sam.

klaudiafj

Post » Sob mar 14, 2015 23:18 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

tyłów nie nadgonię,to się chociaż przywitam

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie mar 15, 2015 9:52 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Cześć Klaudia ! :1luvu:
Miłego dzionka i głaski dla dziewczynek :201461 :201461
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie mar 15, 2015 10:53 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Moli25 pisze:
klaudiafj pisze:U koleżanek szłapki, a ja dziś od siostry dostałam paczałki:
Obrazek
:mrgreen: :ryk:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
To jest przepiękne, nie zrobiłabym sobie tego na oczach ale ogromne wrażenie zrobiło na mnie :1luvu:

a dlaczego byś nie zrobiła, super wygladają, na jakis bal przebierańców mozna sie tak pomalować, bo na ulicę to racze nie
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie mar 15, 2015 10:57 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

joannawiśniewska pisze:
klaudiafj pisze:Hej Kasiu :) To ile miała maluszków skoro mówisz, że zaszła w ciąże? Asiu ustal termin kastracji już, bo rujki mogą się powtarzać często. A gdzie Ty wypuszczasz kotki? Całkiem wolno biegają? Przypomnij mi, bo już mi się troszkę myli :) Skoro apsztyfikant zawitał to nie jest dobrze :ok:
Agusiu ach te piękne słowa ;) Dziękuję :kotek:

Ojoj ledwo przeżyłam kastracje Dina i znowu....myślałam że ona nie tak szybko...a tu masz ci los :placz: ją już też dopadło :(
Wypuszczam na ogród,ona raczej nie szalała za wyjściami bo domu na pewno przedtem nie miała,ale teraz miauczy przerażająco...siedzi pod tujami i dalej nie idzie,miauczy to pewnie zwołuje no i raz się jakiś pojawił 8O :kotek:
To prawda że koty jedzą trawę i trzeba ją im dać...żeby mogły zwymiotować kłaczki?

z kotka to musisz sie pospieszyć, najlepiej juz ja umawiać, bo Ci młode przyniesie i będziesz robic sterylke aborcyjną

moje rude trawę jedzą całe lato, maja w ogródku taką zielono-biała, albo perz
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie mar 15, 2015 12:28 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Cześć Klaudus :piwa:
O z tym zakłaczeniem to Lolka moja ma straszny problem, wcześniej przynosiła jej trawkę, lubi małpka, ale nie pomagało 8O
jak tam niedziela mija ?
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Nie mar 15, 2015 13:55 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

klaudiafj pisze:U koleżanek szłapki, a ja dziś od siostry dostałam paczałki:
Obrazek
:mrgreen: :ryk:

ale piękne!!!! :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie mar 15, 2015 19:19 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Hej Dziewczynki :) Ja dziś zaliczyłam rowerek :) Jechałam z Bytomia do Siemianowic do teściowej i przejechałam może 18 km, ale od razu lepiej :) Wieczorkiem najfajniej się pedałuje, jak już się ściemnia. Od jutra wprowadzam do swojego życia ruch, bo zobaczyłam się w lustrze i w odbiciu szyby sklepowej i beczeć mi się chce :) Orbitrek stoi, ostatnio wytrzymałam na nim 12 min, ale przypomniało mi się co mi przeszkadza, a przeszkadza brak butów. Wiec wczoraj mąż kupił mi w Dajszmanie buty za 100 zł do fitnesu lekkie jak piórko - więc teraz mam w czym "pedałować" na orbitrze. Dla mnie pewnie zbawienne będzie już te 12 min dziennie, skoro do tej pory miałam zero ruchów sportowych ;) Ale podejmuję wyzwanie. Mój małż po latach obiecywania poszedł na siłownie i chodzi już drugi miesiąc to ja też muszę o siebie zadbać. A wypadałoby zacząć od lekarza, a do lekarza nie pójdę, bo się boję, że będzie kazał mi się zważyć. Obecnie mam rekord w swoim życiu, zwalam to na 30tkę. Od jutra też obiecuję sobie zdrowiej jeść :)
Moje koteńki kłócą się przy labiryncie. Razem nie mogą wyciągać smakołyków :twisted: Wiedziałam, że siostrom trzeba kupić dwa labirynty ach, jutro nie będzie smakołyków już. No nie wyrobie, z kupowaniem tych przekąsek ;)

klaudiafj

Post » Nie mar 15, 2015 19:46 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Cześć Klaudia :D :D :D
Kiedyś pożyczyłam rowerek od sąsiadki. Stał u mnie w pokoju chyba z tydzień, tylko na tyle starczyło mi chęci :mrgreen:
W tamtym roku biegałam, chyba ze cztery dni. W kolano mi się coś stało i przez miesiąc musiałam w ochraniaczu chodzić po ściągnięciu wody z tego kolana.
W tym roku koleżanka pożyczyła mi kijki co by chodziła z nimi.
Kijki w szafie leżą :mrgreen:
No cóż coś sport się mnie nie trzyma :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie mar 15, 2015 19:55 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

Właśnie mnie też nie Agusiu ;)

klaudiafj

Post » Nie mar 15, 2015 19:58 Re: Maciuś <3 [*] Kitusia 14l. i Marysia 6l. Moje trzy <3

ja musze w tym roku odpalić sprzęt jeżdżący dwukółkowy i trza się wziąć za siebie :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]