pewnie na mamę się na patrzyła jak pod prysznicem śpiewasz oj ja też lubię jak futerko przychodzi w nocy spać i się po przytulać
Martus, remonty bywają męczące, ale potem efekt jest super

Moderator: Estraven
pewnie na mamę się na patrzyła jak pod prysznicem śpiewasz 
Ale dobrze, jeszcze trochę i pobiegniesz po kota, bo Moli będzie chciała towarzystwo
Ucałuj Moli klaudiafj pisze:haha jaki opisAle dobrze, jeszcze trochę i pobiegniesz po kota, bo Moli będzie chciała towarzystwo
A ciekawe czemu się taka zrobiła, może to po sterylce? Moje też śpiewają, często też wyją pół dnia
Kocham spać z futerkiem
Pachnie oj jak pachnie kotek kochany
Ucałuj Moli
Bardzo jestem ciekawa efektu remontu

Moli25 pisze:Zbieram się na operację, ale coś zebrać się nie mogę... raz na jakiś czas mam tylko ten ból...
sistersy25 pisze:Moli25 pisze:Zbieram się na operację, ale coś zebrać się nie mogę... raz na jakiś czas mam tylko ten ból...
Martus a próbowałas z neuromobilizacja? Słyszałam że ból nawet raz na jakiś czas jest bardzo silny
Moli25 pisze:sistersy25 pisze:Moli25 pisze:Zbieram się na operację, ale coś zebrać się nie mogę... raz na jakiś czas mam tylko ten ból...
Martus a próbowałas z neuromobilizacja? Słyszałam że ból nawet raz na jakiś czas jest bardzo silny
Próbowałam już wszystkiego, lekarz już tylko operację widzi, tylko mam znaleźć czas...
tylko czas znaleźć jest trudniej
kochana,czy kładzenie płytek to hardcore czy nie jest tak trudno? Moli25 pisze:klaudiafj pisze:haha jaki opisAle dobrze, jeszcze trochę i pobiegniesz po kota, bo Moli będzie chciała towarzystwo
A ciekawe czemu się taka zrobiła, może to po sterylce? Moje też śpiewają, często też wyją pół dnia
Kocham spać z futerkiem
Pachnie oj jak pachnie kotek kochany
Ucałuj Moli
Bardzo jestem ciekawa efektu remontu
Mój mąż ją ciągle nosi, to teraz bomba 5,5kg pcha się i na moje ręce. a ja ze swoimi chorymi cieśniami nadgarstków nie mam siły tego klocka nosić

aannee99 pisze:Super, że przedpokój już zrobiony i że jest tak jak sobie wymarzyłaśkochana,czy kładzenie płytek to hardcore czy nie jest tak trudno?
kurzu 5 cm na meblach w reszcie pomieszczeń, kota mieszkała u moich rodziców bo przecież była by cała biała, bo to pomocnik nr jeden
ale fakt cieszy efekt 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości