barbarados pisze:Ja tez Ewa![]()
Chodź , wątek Ince nadgonimy
Dobra lecę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:Ech, widzę, że nie ja jedna miałam kłopot ze snem![]()
Ewcia, nie choruj, wszelkim choróbskom mówimy zdecydowane NIE
kocia_mendka pisze:Wymarzłam wczoraj w mieście straszliwie, i dziś zaczęło mnie coś pobolewać w dole brzucha zastanawiam się czy to czasem nie przydatki cholera ciężka. Albo zaczęło się teraz albo byłam chora już wcześniej tylko z okazji hopów ze zdrowiem Maszki nie zwracałam na to uwagi. jeszcze tego by brakowało, żebym i ja się rozłożyła, nie mam czasu na pierdoły typu choróbsko czy coś, bo kto będzie o zwierzynę dbał? Masakra. A śpiąca jestem tak,że autentycznie ledwo co na oczy widzę, najchętniej bym się położyła spać ale pany robole jeszcze walczą. I jeszcze trochę im z tego co wiem zejdzie. Aczkolwiek głęboko łiczę na to,że dziś skończą na amen, i nie będą mnie budzić w poniedziałek o jakiejś przeraźliwej godzinie. Mam zamiar się wyspać nie zwracając uwagi na nikogo i na nic. O ile oczywiście pozwolą mi koty...
klaudiafj pisze:Hej Ewuś
No fakt - wszędzie jest taki mix, że można się pogubić we wszystkim
Ewa L. pisze:Jestem gotowa co nie znaczy że chce mi sie tam iść.
Muńki obie smacznie śpią - Zuzia w swojej jaskini a Pola zakopana pod kocykiem którym przykrywam kanapę. Zdjełam jej tulko poduchy coby kotku nie przeszkadzały wkręcać się pod kocyk.![]()
Ja się zbieram i życzę wszystkim leniwej soboty![]()
Do wieczorka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 12 gości