Tzn mam, data ważności: 11.2011

A panie same sobie winne. Po pierwszym zadrapaniu, jak druga była na tyle głupia, żeby się też z łapami pchać

Jak kotek nie chce, to łapy precz i koniec

Menel

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Jako że ostatnio miałam cięcie i czyszczenie kaszaka (nie polecam) posiadam Octanisept w sprayu - lepszy od wody utlenionej (i nie piecze i ma szerszy zakres działania) i chyba dłuższa data przydatności do zużycia. Plus jak jeżdżę na imprezy rekonstrukcji historycznej to apteczka podstawowa musi być.
Femka pisze:Mój był łaskawszy, zrobił mi miejscowe znieczulenie. Na zabieg pojechałam z koleżanką, która uparła się, że nie mogę być sama. Przy czym w trakcie zabiegu doktor musiał mnie na chwilę zostawić i ją ratować, bo zemdlała
evanka pisze:nie po to tu wchodzę, żeby o pustkę się obijac![]()
dlaczego jeszcze Femki dziś nie było?
Femka pisze:evanka pisze:nie po to tu wchodzę, żeby o pustkę się obijac![]()
dlaczego jeszcze Femki dziś nie było?
evanka, jak można się w gościach awanturować, hę? Się przychodzi, grzecznie puka![]()
Femka pisze:Mój był łaskawszy, zrobił mi miejscowe znieczulenie. Na zabieg pojechałam z koleżanką, która uparła się, że nie mogę być sama. Przy czym w trakcie zabiegu doktor musiał mnie na chwilę zostawić i ją ratować, bo zemdlała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości