Szczypiory, Nero - po Dniu Wampira-do zamknięcia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 01, 2015 9:19 Re: Szczypiory, Nero i Menel-część (na pewno) 41. :)))))

Femka pisze:
Menel
Przy okazji poszukiwania zdjęć kotów, natknęłam się na foty z pierwszych tygodni pobytu Menela u mnie. Dopiero teraz zdałam sobie sprawę, jaka w nim zaszła zmiana. Kilka dni temu była u mnie koleżanka, która właśnie zaalarmowała mnie w jego sprawie. Jak zobaczyła koteczka, ryknęła śmiechem. Miałam ochotę ją zamordować :lol: Jej reakcja była dokładnie taka sama, jak moja i Marcelibu, gdy weszłyśmy do Doroty i zobaczyłyśmy na żywca jej Mru. Wtedy nie przypuszczałam jeszcze, że dwa takie krokodyle zamieszkają w moim domu :mrgreen:

:twisted: :twisted: :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie mar 01, 2015 9:43 Re: Szczypiory, Nero i Menel-część (na pewno) 41. :)))))

No tak...
Femkę pewnie ludojadł dopadł.
Trochę szkoda :twisted: :wink:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie mar 01, 2015 10:07 Re: Szczypiory, Nero i Menel-część (na pewno) 41. :)))))

Trochę tak. Kto teraz zwierzątka obsługiwał będzie? :roll:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie mar 01, 2015 10:27 Re: Szczypiory, Nero i Menel-część (na pewno) 41. :)))))

Jeśli chodzi o spacery, o porządek zadba Nero. Już teraz pozwala Burkowi i Menelowi samodzielnie siedzieć tylko na tarasie, w zasięgu wzroku psa. Jak tylko koty się oddalą, Nero szaleje i domaga się wypuszczenia, a wypuszczony, po chwili przyprowadza koty :roll: On naprawdę domaga się, żeby ciągle dostawać po pysku od futrzaków.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie mar 01, 2015 10:31 Re: Szczypiory, Nero i Menel-część (na pewno) 41. :)))))

Jak on się poświęca! :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie mar 01, 2015 10:38 Re: Szczypiory, Nero i Menel-część (na pewno) 41. :)))))

Femka pisze:Jeśli chodzi o spacery, o porządek zadba Nero. Już teraz pozwala Burkowi i Menelowi samodzielnie siedzieć tylko na tarasie, w zasięgu wzroku psa. Jak tylko koty się oddalą, Nero szaleje i domaga się wypuszczenia, a wypuszczony, po chwili przyprowadza koty :roll: On naprawdę domaga się, żeby ciągle dostawać po pysku od futrzaków.

Silny instynkt stadny?

Niedługo i Ciebie nie wypuści za furtkę. Przecież trzeba Cię chronić ;)

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Nie mar 01, 2015 12:28 Re: Szczypiory, Nero i Menel-część (na pewno) 41. :)))))

Nero pasie koty - chciałaś mieć ludojada, a masz psa pasterskiego :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Nie mar 01, 2015 15:44 Re: Szczypiory, Nero i Menel-część (na pewno) 41. :)))))

PumaIM pisze:Nero pasie koty - chciałaś mieć ludojada, a masz psa pasterskiego :lol:

Dokładnie :D .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie mar 01, 2015 18:21 Re: Szczypiory, Nero i Menel-część (na pewno) 41. :)))))

Menel się dzisiaj nie zachował. :roll: Przyjechała koleżanka z córką, obie chciały Menela poprzytulać. Ale kotek spał i nie życzył sobie, żeby mu przeszkadzać. I podrapał obie damy. Korzyść z tego jest taka, że przynajmniej jedno zwierzę w moim domu budzi respekt. Ale i wstyd :oops:
Obrazek

Femka

Post » Nie mar 01, 2015 18:25 Re: Szczypiory, Nero i Menel-część (na pewno) 41. :)))))

No Tobie to nie dogodzi. Kochany kotek :)
:ryk: :ryk: :ryk:

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Nie mar 01, 2015 18:27 Re: Szczypiory, Nero i Menel-część (na pewno) 41. :)))))

Kotek kochany, ale ja się wstydu najadłam, bo panie zażądały dezynfekcji wodą utlenioną, której u mnie nie uświadczysz. Nigdy nie przyszło mi do głowy przemywać każdego zadrapania, bo musiałabym w wodzie utlenionej brać prysznic.
Normalni ludzie jednak dbają o higienę :oops:
Obrazek

Femka

Post » Nie mar 01, 2015 18:29 Re: Szczypiory, Nero i Menel-część (na pewno) 41. :)))))

Ja mam wodę utlenioną w domu. Zakupiłam jak miałam ostry ból gardła :ryk:

Sihaja

Post » Nie mar 01, 2015 18:30 Re: Szczypiory, Nero i Menel-część (na pewno) 41. :)))))

piłaś ją? 8O
ja na ból gardła kupuję stosowne pastylki, a właściwie kupiłabym, bo nie pamiętam, kiedy bolało mnie gardło.
Obrazek

Femka

Post » Nie mar 01, 2015 18:32 Re: Szczypiory, Nero i Menel-część (na pewno) 41. :)))))

Femka pisze:piłaś ją? 8O
ja na ból gardła kupuję stosowne pastylki, a właściwie kupiłabym, bo nie pamiętam, kiedy bolało mnie gardło.

Nie, rozcieńcza się z wodą i płucze się gardło. :) Takie domowe sposoby :)

Sihaja

Post » Nie mar 01, 2015 18:53 Re: Szczypiory, Nero i Menel-część (na pewno) 41. :)))))

Ale w normalnym domu chyba powinna być woda utleniona. Trudno. Mój będzie nienormalny. Przy pięciu kotach nie mogę przecież bawić się w przemywanie każdego zadrapania.
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]